?>

Açelya Akkoyun sevenleri ile buluştu

Adapazarı belediyesi kasım ayı kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde orhangazi kültür merkezi’nde türk tiyatro ve dizi oyuncusu yazar açelya akkoyun’un katılımı ile söyleşi düzenlendi. Akkoyun, söyleşisinde yazı yolculuğunu ve yazarlığında öncelik verdiği kadın, aile, beden ve ruh hali uyumu ile ilgili mesajlar verdi.

Yaşam - 2 yıl önce

Adapazarı Belediyesi Kasım ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Orhangazi Kültür Merkezi’nde Türk Tiyatro ve dizi oyuncusu yazar Açelya Akkoyun’un katılımı ile söyleşi düzenlendi. Akkoyun, söyleşisinde yazı yolculuğunu ve yazarlığında öncelik verdiği kadın, aile, beden ve ruh hali uyumu ile ilgili mesajlar verdi.

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşiyi Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli izledi. Araştırmanın insan hayatındaki önemine vurgu yapan Akkoyun, araştırmanın kimliğini bile değiştirdiğini, birçok yanlıştan araştırmayla dönülebileceğini belirterek, “Araştırma kişisel bir yolculuktur. Araştırarak alışkanlıklarınızın dışına çıkmaya başladığınızda bedenen ruhen rahatlayarak gerçek zenginliği yaşıyorsunuz. Siz iyileştikçe bedeniniz de iyileşecek. Size kötü gelecek hiçbir şeyi izlemeyin. Biz iyi olmaya çalışmalıyız. Birisinin kötülüğü üzerinden mutlu olmamalıyız. Bu sebeple televizyonlarda izlediğiniz programlara çok dikkat etmelisiniz. Sizi üzen şeyler ruh halinizi olumsuz etkiler buna fırsat vermeyin” dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu söyleşi sonrası Akkoyun’a teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti. Başkan Mutlu Işıksu, Adapazarı Kültür Sanat Etkinliklerine yoğun ilgi gösterildiği için mutlu olduklarını ifade ederek, “Bizlere güzel anlar yaşattığı için sanatçımıza çok teşekkür ediyor, ilgi gösteren kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Adapazarı, kültür ve sanatla güzel” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye ve dünya gündemi

2022-11-11 09:13 - Bursa

Bozdoğan füzesinin test atışları başarılı bir şekilde devam ediyor

2022-11-11 02:25 - Teknoloji

Türkiye'ye 9 ayda 9,3 milyar dolar uluslararası doğrudan yatırım geldi

2022-11-11 19:09 - Ekonomi

Marmaris’te 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

2022-11-11 02:28 - Gündem

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçı hazırlıkları başladı

2022-11-10 18:04 - Spor

Macaristan, AB'nin Ukrayna'ya yönelik ortak yardım planına karşı çıkıyor

2022-11-11 20:29 - Dünya

Semerkant'ta lider eşlerinden 'sıfır atık' sözü

2022-11-11 16:55 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban'ı kabul etti

2022-11-11 14:33 - Gündem

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından 5 kişinin öldürülmesine ilişkin açıklama

2022-11-10 22:32 - Asayiş

Brent petrolün varil fiyatı 95,50 dolar

2022-11-11 10:02 - Ekonomi

İlgili Haberler

Bu mahallede davul çalmak yasak...Gelenek bu yıl da bozulmadı..

09:57 - Yaşam

Nazilli Belediyesi’nden eski sanayi bölgesinde kapsamlı temizlik

09:57 - Yaşam

Donan kuş cenneti Arin Gölü’nde gün batımı

09:44 - Yaşam

Beyoğlu’nda 1. Kadın ve Sanat Şenliği başladı

09:25 - Yaşam

Ramazan geleneğini çocuklar yaşattı

09:03 - Yaşam

Günün Manşetleri

Bursa Büyükşehir’den Ramazan’a özel iki sergi

09:49 - Bursa

Gemlik Belediyesi 1000 kişiyi iş sahibi yaptı

09:36 - Bursa

Sağlık çalışanları iş bırakıyor!

09:11 - Gündem

Bursa'da DEAŞ terör örgütü operasyonu

08:11 - Bursa

ÜVEY EVLATLIĞA DEVAM !

08:05 - Bursa