?>

Ahmet Çakar: ''Alkol, Arda’nın futbol kariyerini bitirdi''

Ahmet Çakar, Beyaz TV ekranlarında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çakar, Arda Turan ve Berkay Şahin arasında yaşanan tartışmaya dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor - 6 yıl önce

Arda ve Berkay olayında bana göre 80 milyonun hayrına bir iş olacak. Detaylara bakmaya gerek yok. 4-5 sene önce insanlar Arda'yı sever, örnek alır ve çocuklar mahalle aralarında top oynarken 'Ben Arda olacağım' diyordu. 5 sene sonra Arda, insanların iğrendiği ve yüzünü görmek istemediği bir insan haline geldi. Eşi hamileyken, Arda utanmıyor mu o saatlerde arkadaşlarıyla içki içmeye? Sen biraz insan olsan, cahil olmasan eşinin o an doğumunun başlayacağını da düşünebilirdin.

Türkiye’de arkadaşın karısına, bacısına bakılmaz diye bir racon vardır. Bana göre Arda ve Berkay’ın zerre kadar farkı yok. Biri sanat camiasının, diğeri futbolun yüz karasıdır. Berkay da çok adam ya, evli bir kadınla ünlü bir alışveriş merkezinde yediğin haltlar basına çıktı. Bu yüzden bir yuva yıktın. Sizler sıkıştınız mı iki lafından biri ben adamım diyen insanlarsınız.

Arda, Türk Ceza Kanunu’na uygun olmayan pek çok eylemi iki saat içerisinde yapıyor. Birine kafa atıyorsun, sen milli futbolcusun. Ayrıca pek çok yalan söylüyorsun. Sen kimsin? Kendini dokunulmaz zannediyorsun. Bu yüzden kafa atabildin. Alkol, Arda’nın futbol kariyerini bitirdi. Bu adamlar Türk Toplumunun baş tacı ettiği adamlar, şu rezilliklerine bakın. Bunların içinde yaşayan adamın 'Ben delikanlıyım' demeye hakkı yoktur. Arda galiba kendini mafya sanıyor. Silahla hasataneye Berkay'ı ürkütmek için gittin. Silah patladığı an kralı olsa yelkenleri indirir.

'Bizi aptal mı sanıyorsunuz?'

Cahil adamların arka arkaya yaptığı yanlışları görün. Türkiye’de aile, namus kavramından en son bahsedecek adam Berkay. Arda’nın yaptığından daha beterini yaptı. Sizler nasıl utanmaz insanlarsınız? Sizin eğitiminiz ne? Bu nasıl bir cahillik? Bizi aptal mı sanıyorsunuz?
Ali Koç’u tebrik ediyorum. Birinci sınıf bir lider gibi çıktı ve camiasında yaşanan olayları açıkladı. Ali Koç, üç tane sıradan antrenörü taraftarın önüne atmaz ve onlara iftirada bulunmaz. Takımı yorgun çıkartmak, antrenman bilgilerini sızdırmak gibi olaylarlarla Ali Koç’un ifadesine göre Fenerbahçe’ye ihanet ediliyor.
Geçe seneki bilgileri neden siliyorsun? Cocu ve ekibi geçen seneyi ve bu seneyi mukayese edemesin diye. Burada iki amaç var, bu bilgileri ya o haftaki rakiplerine ya da Fenerbahçe'ye gelebilecek bir adam sızdırmak. Benim için burada birinci şüpheli Aykut Kocaman'dır.
Haftanın Öne Çıkanları

Ertuğrul Ersoy İlk kez A Milli

2018-10-12 12:55 - Bursaspor

İYİ Parti’de deprem!

2018-10-14 16:51 - Siyaset

Hedefinde ABD vardı

2018-10-14 17:46 - Siyaset

Cephanelik gibi!

2018-10-14 16:20 - Asayiş

Belçika sandık başında

2018-10-14 14:54 - Dünya

Son yılların en yoğunu: Vatandaşlar gözlerine inanamadı

2018-10-15 11:44 - Gündem

Tunay Torun sevinci

2018-10-13 12:25 - Bursaspor

Aydın’da deve, bakıcısını öldürdü

2018-10-14 23:17 - Asayiş

Vatikan yine pedofili skandalıyla sarsıldı

2018-10-14 18:45 - Dünya

Otomobil su kanalına uçtu: 1 yaralı

2018-10-13 21:07 - Asayiş

İlgili Haberler

Yeşilay Spor Oyunları Sokaklar Bizim 3x3 Basketbol Turnuvası sonuçlandı

17:20 - Spor

Bursaspor eski başkanı Mesut Mestan 38 milyon alacağını bağışladı

16:36 - Spor

Niğde İşitme Engelliler Spor Kulübü Adını Yarı Finale Yazdırdı

15:44 - Spor

Altekma’da play-off sevinci

15:26 - Spor

Kadir Genç: "Her şeye rağmen o kupa buraya gelecek"

15:22 - Spor

Günün Manşetleri

CHP'ye bir dava daha!

17:00 - Gündem

Bursa Tophane Surları özgürlüğüne kavuşuyor

16:29 - Bursa

Bir sağlık emekçisi daha saldırıya uğradı

16:19 - Gündem

Tutuklu bulunan gazeteciler hakkında karar!

15:40 - Gündem

Dünyaca ünlü model Bella Hadid'ten Ramazan mesajı

15:33 - Magazin