?>

Ahu Tuğba ile aşk yaşayan Meriç Erkan, İslamiyet'e yöneldi

Ahu Tuğba ile yaşadığı aşkla adını duyuran ve sonrasında izdivaç programlarındaki danslarıyla adından söz ettiren Meriç Erkan, maneviyata yöneldi. Sakal bırakarak sarık takan ve adını da Mahmut Erkan olarak değiştiren ünlü isim, Esra Erol'un programında yaptıklarının da kurgu olduğunu ifade etti.

Magazin - 3 yıl önce

Yıllar önce Ahu Tuğba ile aşk yaşayan ve sonrasında Esra Erol'un izdivaç programına çıkan Meriç Erkan, ilginç danslarıyla hafızalara kazınmıştı. Canlı yayınlardaki halleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü isim imaj değiştirerek yıllar sonra ortaya çıktı.

"İSLAMİYET'E DAHA UYGUN ŞEKİLDEYİM"

Maneviyata yönelen Meriç Erkan, giyim tarzını değiştirip sarık takmaya başladı. Erkan, Meriç olan adını da Mahmut olarak değiştirdi. Yeni Şafak'a yaşadığı süreçten bahseden ünlü isim, "Ben aynı adamım ama hayat insanı başka taraflara geçiyor. İslamiyet'e daha uygun şekildeyim. Bu şekilde çıkmak istemedim.
Görüntümüzden mutluluk duyuyoruz. Bu Rabbimle aramdaki hesaplaşma. Nasıl yaşamışız böyle? Kimseyi yadırgamıyorum biz de bu yoldan geçtik" ifadelerini kullandı.

"ESRA EROL'UN PROGRAMI KURGUYDU"

"En son kefeni giyeceksin. Bu kadar lüks araçlardan sonra en son cenaze arabasına gireceksin. O güzel köşklerden sonra kabre. Mahmut Erkan'la güvende olduğumu hissettim" diyen Erkan, Esra Erol'un izdivaç programında da bahsetti. Danslarıyla damga vurduğu Esra Erol'un programı için "Hepsi kurguydu" itirafını yapan Erkan, "Ben bir bayanla bir araya gelmiyorum" dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

"Kızım eskortluk yapıp uyuşturucu kullanıyordu"

2022-02-09 20:43 - Gündem

Bursaspor Yusuf Türk'ü açıkladı

2022-02-08 23:48 - Bursaspor

Saraybosna’da ecdada vefa

2022-02-09 18:28 - Bursa

Türkiye'nin konuştuğu cinayetin şüphelisi Bursa'da yakalandı

2022-02-09 16:57 - Bursa

Yılın aşk şarkısı Simge'den...

2022-02-10 14:01 - Magazin

Öğretmen adayları dikkat!

2022-02-09 16:38 - Eğitim

Milli Piyango biletleriyle ilgili çarpıcı iddia!

2022-02-10 14:14 - Gündem

Bursa Büyükşehir'in projesi tam not aldı

2022-02-10 13:24 - Bursa

Çınarcık-Armutlu karayolunda heyelan

2022-02-10 00:34 - Gündem

Uludağ'ın güvenliği onlara emanet

2022-02-09 16:07 - Bursa

İlgili Haberler

Gardenya filmi 5. galasını Buharkent’te yaptı

13:31 - Magazin

3 Hisar grubundan unutulmaz konser

13:34 - Magazin

Kütahyalı eğitimcilerinden geleneksel Küpecik manilerine modern dokunuş

11:17 - Magazin

Diyarbakır’ın kadim tarihi Londra’da podyuma çıktı

12:47 - Magazin

Bensu Soral'ın kardan adamı olay oldu!

17:52 - Magazin

Günün Manşetleri

Edip Akbayram yaşamını yitirdi

20:05 - Gündem

Dışişleri Bakanı Fidan İngiltere’de

18:37 - Dünya

Özgür Özel: "Hesap sormayanlardan hesap sormak zorundayız"

18:19 - Siyaset

TBMM'de bu hafta yoğun geçecek!

17:59 - Gündem

Bursaspor 307 gündür maç kaybetmedi

17:55 - Bursaspor