?>

AK Parti, 2 bin avukat ve 100 bin müşahitle seçime hazır

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ ÖNCESİNDE AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI BÜTÜN HAZIRLIKLARINI TAMAMLARKEN İL BAŞKANI HAKAN HAN ÖZCAN VATANDAŞLARI SEÇİM SANDIKLARINA OY KULLANMAYA DAVET ETTİ. ÖZCAN ANKARA GENELİNDE YAKLAŞIK 2 BİN AVUKAT VE 100 BİN MÜŞAHİTLE SEÇİM GÜVENLİĞİNİ İZLEYECEKLERİNİ BELİRTTİ.

Siyaset - 2 yıl önce

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde AK Parti Ankara İl Başkanlığı bütün hazırlıklarını tamamlarken, İl Başkanı Hakan Han Özcan vatandaşları seçim sandıklarına oy kullanmaya davet etti. Özcan, Ankara genelinde yaklaşık 2 bin avukat ve 100 bin müşahitle seçim güvenliğini izleyeceklerini belirtti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, pazar günü yapılacak olan ve Türkiye için tarihi bir öneme sahip olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi vatandaşlara sandığa gitmeleri konusunda çağrıda bulundu. Özcan, Ankara genelinde yaklaşık 2 bin avukat ve 100 bin müşahitle seçim güvenliğini izleyeceklerini kaydetti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, rehavete kapılmadan sandıklara gidilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi bizim en büyük düşmanımız rehavettir. Hiçbir vatandaşımız rehavete kapılmadan ‘Oy namustur’ diyerek sandıklara gitmelidir. Bu seçim Türkiye tarihi açısından büyük önem arz etmektedir. FETÖ’sü, PKK’sı, ABD’si, İngiltere’si, muhalefeti birleşmiş Türkiye’nin önünü kesmek için kapalı kapılar ardından pazarlıklar yapıyor. Sahada başaramadıklarını, sandıkta başarmak istiyorlar. 15 Temmuz’da, 14 Mayıs’ta bu hainlere fırsat vermeyen milletimiz inşallah yarın da bunlara fırsat vermemek için sandıklara akın edecektir” dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan yaptığı yazılı açıklamada, 14 Mayıs’ta yüzde 85 gibi bir katılım oranıyla bütün dünyaya demokrasi dersi verdiklerini vurguladı. Özcan, “Ancak şimdi önümüzde daha önemli bir seçim var. Halkımız 14 Mayıs’ta istikrardan yana olduğunu göstererek meclis çoğunluğunu 21 yıldır ülkesi için gecesini gündüzüne katan AK Parti’ye verdi. Şimdi de yarım kalan işi tamamlamak için 28 Mayıs’ta tekrar sandıklara gideceğiz” vurgusu yaparak, “İnşallah tek bir tane bile fire vermeden 14 Mayıs’ta kırılan rekoru tazeleyip Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz. Bunun için bütün vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesi vatandaşlara oy kullanmaları yönünde çağrıda bulunan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda bir olup üzerimize gelen Haçlı orduları tekrar birleşmiş üzerimize geliyor. 15 Temmuz’da sahada başaramadıklarını sandıkta başarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Nene Hatun’un, Şerife Bacı’nın, Nezahat Onbaşı’nın torunları inşallah bu mücadeleyi de anlının akıyla kazanacak. Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlere rekor düzeyde katılım sağlayarak gereken cevabı verecektir” şeklinde konuştu. “Sadece cumhurbaşkanını değil Türkiye’nin kaderini belirleyeceğiz”

“Oy namustur” diyen AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Hiçbir vatandaşımız ‘Ben oy kullanmasam bir şey değişmez’ diye düşünmemeli. Bir oy ile ülkemizin kaderi değişebilir. Genç, yaşlı demeden bütün vatandaşlarımız sandıklara gidip oylarını kullanmalıdır. Yarın yapılacak olan seçim sadece cumhurbaşkanını seçmek için değil, ülkemizin geleceğini belirlemek için yapılıyor. 14 Mayıs seçimlerinde Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını araladık. Pazar günü yapacağımız tercihle o kapıları ardına kadar açacağız” ifadelerini kullandı. “Apo’ya Demirtaş’a özgürlük isteyenlere gereken cevap verilecektir”

Halkın fire vermeden oylarını kullanması gerektiğini vurgulayan Özcan, şu sözleri kaydetti:

“14 Mayıs seçimlerinde vatandaşlarımız istikrardan yana olduklarını AK Parti’ye tek başına meclis çoğunluğunu vererek gösterdiler. Seçim gecesi yapılan antidemokratik açıklamalarla demokrasimize gölge düşürmeye çalışanlar olsa da sonuç açık ve net bir şekilde ortadadır. Milletimiz rekor bir katılımla o açıklamaları yapanlara ve dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Yarın yapılacak olan seçimlerde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi rehavete kapılmamalıyız. Rehavet ve zafer sarhoşluğu bizim en büyük düşmanımız. 14 Mayıs seçimleri öncesi Apo’ya özgürlük, Selahattin Demirtaş’a özgürlük naraları atanlara, depremzedelere haklarını helal etmeyenlere, seçimden sonra bir anda milliyetçi olamaya çalışanlara gereken dersi inşallah milletimiz tek bir fire vermeden, sandıklara giderek verecektir. Birleşip üzerimize gelen şer odaklarına sahada olduğu gibi sandıkta fırsat vermeyecektir."

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa’nın mavi bayrağı ikiye çıktı

2023-05-25 15:24 - Bursa

Teknosa’ya ECHO Awards ödülü

2023-05-26 09:36 - Ekonomi

BUSKİ faaliyetlerine meclis onayı

2023-05-24 11:17 - Bursa

ABD ve Kanada'da oy kullanma işlemi başladı

2023-05-20 16:11 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan New York'taki Türkevi saldırısı açıklaması: “Bu teröristi bulmanız, gereğini yapmanız gerekiyor”

2023-05-22 22:32 - Siyaset

Fenerbahçe Beko, play-off çeyrek finalde Tofaş ile eşleşti

2023-05-22 23:39 - Spor

Bursa İznik’te yollar yenileniyor

2023-05-23 11:52 - Bursa

Kaçan sürücü 30 kilometre süren kovalamacada yakalandı

2023-05-23 23:23 - Asayiş

Doğum gününde sahne alan Sinan Akçıl’a sahnede sürpriz

2023-05-21 12:29 - Yaşam

Erzincan OSB'deki yatırımcılar enerji maliyetlerini güneş panelleriyle düşürüyor

2023-05-21 11:58 - Ekonomi

İlgili Haberler

Başkan Kurnaz: "İlkadım Belediyesi olarak büyük bir aileyiz"

13:28 - Siyaset

AK Parti MKYK Üyesi Harun Çelik, Bilecik’te partililerle iftar yaptı

11:46 - Siyaset

Başkan Görgel: "Andırın’da 10 ayda 165 milyonluk yatırım tamamladık"

11:23 - Siyaset

Turgutlu Belediye Meclisinden Kent Lokantası müjdesi

11:02 - Siyaset

Sıra dışı Başkan; "Ben geldim; dövecekseniz dövün, sövecekseniz sövün"

11:02 - Siyaset

Günün Manşetleri

Başkan Aydın, DAĞDER ailesi ile iftarda buluştu

14:17 - Bursa

Euro ilk kez 39 TL'yi geçti

13:32 - Ekonomi

"Bursamız her geçen gün güzelleşiyor"

12:24 - Bursa

Bursaspor'a üye olanların kartları 10 Mart'ta teslim edilecek

11:36 - Bursaspor

İşte İmamoğlu'nun savcılık ifadesi

11:31 - Gündem