?>

Başkan Adem Çalkın köy köy geziyor

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, ilçe ve köy ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Çalkın, Kars’ın Susuz ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem - 2 yıl önce

Göreve geldiği ilk günden itibaren sürekli halkla birlikte olan makamının kapısının açık bırakarak vatandaşların kendisine rahatlıkla ulaşmasına imkan tanıyan Çalkın, Susuz’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Susuz merkezden bir süre vatandaşlarla sohbet eden Çalkın, Yolboyu ve Ermişler köyünde köylülerin sorun ve isteklerini dinledi. Köylülerin sorunlarını tek tek not alan Çalkın, sorunlarının çözümü noktasında hemen ilgili kurumlarla bağlantı kurdu. Vatandaşların sorunlarının çözülmesi noktasında yardımcı olmalarını sağladı.

“AK Parti ile hizmet gördük”

AK Parti hükümetleriyle hizmet gördüklerine dikkat çeken vatandaşlar, “Bizler AK Parti ile hizmet gördük. Devletin bütün imkanları bizler için seferber edildi. Sorunlarımız çözülüyor, bizlere destek veriliyor. Başta sağlık olmak üzere, eğitimden, ulaşıma, tarımdan, hayvancılığa kadar bütün hizmetleri fazlasıyla aldık. Daha ne isteyelim. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Bizler onun yanındayız” dediler.

“Eveleri yanan vatandaşlar unutulmadı”

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Yolboyu ve Ermişler köyünde evleri yanan vatandaşlarda unutulmadı. Çalkın evleri yanan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çalkın, vatandaşların yanan evlerinin zararlarının karşılandığını ve kısa sürede evlerinin yapımına başlanacağını kaydetti.

Susuz ve köylerinde vatandaşlarla birlikte olduklarını ifade eden Başkan Adem Çalkın, “Cumhurbaşkanımızın selamlarını vatandaşlarımıza illettik. Vatandaşlarımız bizler için çok kıymetlidir. Vatandaşlarımızı dinledik, sorunlarını not aldık, yapılması gerekenleri konuştuk.

Vatandaşlarımıza hizmetlerinde olduğumuzu anlattık. Vatandaşlarımızda bizlere kapılarını açtı. Köylerde ziyaretlerimiz devam edecek. Vatandaş odaklı hizmet verebilmek için vatandaşlarımızın önerileri bizler için çok önemli” diye konuştu.

Susuz ve köylerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Çalkın, daha sonra Susuz’dan ayrıldı. Başkan Çalkın’a Susuzluların yoğun ilgi göstermesi ise dikkat çekti.

Haftanın Öne Çıkanları

Bursaspor Futbol Okulları Geleceğin Yıldızlarını Arıyor!

2022-09-15 19:21 - Bursaspor

Ajda Pekkan ve Sıla konser verdi

2022-09-17 21:20 - Magazin

Tarsus'taki esrarengiz kazı için merak uyandıran sözler!

2022-09-19 13:15 - Gündem

Çukur'un Timsah Celil'iydi! Cinsiyet değiştiren ünlü oyuncu bikinili pozunu takipçilerinin beğenisine sundu

2022-09-19 20:42 - Magazin

Trafik kazası: 1 ölü

2022-09-20 00:28 - Asayiş

4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri eğitime başladı

2022-09-19 23:32 - Eğitim

Dev Sibirya Mersin Balığı büyüklüğü ile şaşırttı

2022-09-18 01:04 - Gündem

İki grup arasında yaşanan kavga hastanede ve karakolda bitti

2022-09-20 21:11 - Asayiş

Uludağ'a sezonun ilk kar yağışı bu hafta

2022-09-19 15:29 - Bursa

Cemiyet hayatının güzel ismi milli rallici oldu

2022-09-20 13:46 - Yaşam

İlgili Haberler

Vali Eldivan, Demirözü ilçesinde incelemelerde bulundu

08:53 - Gündem

Vali Aydoğdu, "Halk Günü"nde 51 vatandaşı dinledi

08:21 - Gündem

Çadırda havasız kalan 120 koyun telef oldu

23:00 - Gündem

Kara Kuvvetleri Komutanı Şanlıurfa’da

22:56 - Gündem

Düzce Üniversitesi’nden proje yazma atölyesi

22:17 - Gündem

Günün Manşetleri

HEPBERABER !

07:29 - Bursa

Bursaspor’da kriz nasıl çözüldü?

06:26 - Bursa

Bursaspor'da Pablo Batalla ile devam kararı alındı !

23:29 - Bursa

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Suriye’nin toprak bütünlüğünden asla taviz vermeyiz"

20:52 - Siyaset

Bursa Nilüfer'de su kesintisi

17:12 - Bursa