?>

Başkan Gümrükçü ve beraberindeki heyetten Ankara çıkarması

çiğli belediye başkanı utku gümrükçü, chp çiğli ilçe teşkilatı ve kent paydaşlarıyla birlikte düzenlediği ankara ziyaretinde, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu’nun grup toplantısına katıldı, anıtkabir’i ziyaret etti.

Siyaset - 2 yıl önce

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Çiğli İlçe Teşkilatı ve kent paydaşlarıyla birlikte düzenlediği Ankara ziyaretinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısına katıldı, Anıtkabir’i ziyaret etti.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve beraberindeki heyet, başkent Ankara’yı ziyaret etti. CHP Çiğli İlçe Teşkilatı ve kent paydaşlarıyla birlikte düzenlenen programlar çerçevesinde, ilk olarak Anıtkabir ziyaret edilerek, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 84. yılında kabri başında anıldı. Anıtkabir ziyaretinin ardından TBMM’ye geçen heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu’ndan talimat: "Her evin kapısını çalın"

Grup toplantısının ardından Çiğli’den gelen heyetle görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sizlere büyük iş düşüyor, her evin kapısını çalın. Yalnızca bize oy veren değil, daha önce oy vermemiş kesimle de iletişime geçin. Aile Destek Sigortası başta olmak üzere projelerimizi anlatın. Projelerimizin detaylarıyla anlatıldığı takdirde birçok insanın gönlüne gireceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Gümrükçü: “Genel başkanımızın arkasındayız”

Ankara ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçü de, “Ülkemiz ve milletimiz açısından çok önemli bir sürece giriyoruz. Çiğli teşkilatımız ve kent paydaşlarımızla birlikte bu sürece liderlik yapacağına inandığımız genel başkanımıza destek ziyaretinde bulunduk. Genel başkanımız ve milletvekillerimiz tarafından çok güzel karşılandık. Çiğli’de girilmedik tek bir ev, konuşulmadık tek bir kişi bırakmayacağız. Millet İttifakının, milletimizi refaha kavuşturacak projelerini anlatacağız. Demokrat, özgürlükçü ve kucaklayıcı karakteriyle genel başkanımızın bu süreç için ne kadar önemli olduğunu belirteceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında, demokrasiyi ve özgürlüğü Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde yeniden tahsis edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde gerçekleştirilen Ankara ziyaretine ayrıca; CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Kızılkaya ve Cansu Malatyalı, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ve yönetimi, CHP Çiğli Kadın Kolları ve gençlik kolları, meclis üyeleri, Çiğli Kent Konseyi Başkanı İbrahim İncesu, Çiğli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çiğlili muhtarlar katılım gösterdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye ve dünya gündemi

2022-11-11 09:13 - Bursa

Bozdoğan füzesinin test atışları başarılı bir şekilde devam ediyor

2022-11-11 02:25 - Teknoloji

Türkiye'ye 9 ayda 9,3 milyar dolar uluslararası doğrudan yatırım geldi

2022-11-11 19:09 - Ekonomi

Marmaris’te 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

2022-11-11 02:28 - Gündem

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçı hazırlıkları başladı

2022-11-10 18:04 - Spor

Macaristan, AB'nin Ukrayna'ya yönelik ortak yardım planına karşı çıkıyor

2022-11-11 20:29 - Dünya

Semerkant'ta lider eşlerinden 'sıfır atık' sözü

2022-11-11 16:55 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban'ı kabul etti

2022-11-11 14:33 - Gündem

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından 5 kişinin öldürülmesine ilişkin açıklama

2022-11-10 22:32 - Asayiş

Brent petrolün varil fiyatı 95,50 dolar

2022-11-11 10:02 - Ekonomi

İlgili Haberler

Trump’tan Kanada’ya yeni gümrük vergisi tehdidi

22:37 - Siyaset

Alinur Aktaş’tan Özel’e tepki

22:52 - Siyaset

Arap Birliği, Gazze’nin yeniden inşası konusunda "Mısır Planı"nı kabul etti

23:05 - Siyaset

Kanada Başbakanı Trudeau’dan Trump’a gümrük vergisi tepkisi: "Çok aptalca bir şey"

21:41 - Siyaset

Bakan Göktaş: "İftar sofraları değerlerimizi kuşaktan kuşağa aktarıyor"

20:00 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sağlık çalışanları iş bırakıyor!

09:11 - Gündem

Bursa'da DEAŞ terör örgütü operasyonu

08:11 - Bursa

ÜVEY EVLATLIĞA DEVAM !

08:05 - Bursa

Bursa Nilüfer'de silahlar konuştu

03:17 - Bursa

Bursa OSB’lere doymuyor! Sıra Gemlik’te

00:10 - Bursa