?>

Başkan Kaya’dan emekliye ayrılan çalışanlara anlamlı veda

Aydın (iha) - incirliova belediye başkanı aytekin kaya, uzun yıllar belediye bünyesinde hizmet veren ve kısa süre önce emekliye ayrılan belediye çalışanlarını makamında ağırladı. Belediye hizmetlerine sundukları değerli katkılar için çalışanlara teşekkür eden başkan kaya, emektar çalışanlar için ayrıca bir veda yemeği de düzenledi.

Gündem - 3 ay önce

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, uzun yıllar belediye bünyesinde hizmet veren ve kısa süre önce emekliye ayrılan belediye çalışanlarını makamında ağırladı. Belediye hizmetlerine sundukları değerli katkılar için çalışanlara teşekkür eden Başkan Kaya, emektar çalışanlar için ayrıca bir veda yemeği de düzenledi. İncirliova Belediyesi’nde emeklilik sevinci yaşayan çalışanlar veda ziyareti kapsamında Başkan Kaya ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen buluşmada, Başkan Kaya emekliye ayrılan çalışanlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Buluşmada, emeklilik ile birlikte kıdem tazminatlarını tek seferde alan çalışanlar Başkan Kaya’ya memnuniyetlerini dile getirirken Başkan Kaya, uzun yıllar süren özverili çalışmaları dolayısıyla çalışanlara teşekkür etti. “Kıdem tazminatları tek seferde ödendi”

Emeğin ve emekçinin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Kaya, “Emeğe ve emekçiye saygı her zaman önceliğimizdir. İncirliovamıza değer katan tüm çalışanlarımız bizim için çok kıymetli. Emektar çalışanlarımızın emeklilik hayatlarına huzurlu bir başlangıç yapabilmeleri için kıdem tazminatlarını tek seferde ödeyerek, emeğe olan saygımızı bir kez daha ortaya koyduk. Kentimize hizmet eden çalışanlarımızın projelerimize, etkinliklerimize ve vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlere kattıkları değer her zaman hafızamızda. Bu vesileyle, özverili çalışmaları için tüm emektarlarımıza yürekten teşekkür ediyor, aileleri ve sevdikleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir emeklilik hayatı diliyorum” dedi. Belediye çalışanları, anlamlı etkinlik dolayısıyla Başkan Kaya’ya teşekkür ederek ziyaret sonrası hatıra fotoğrafları çektirdi. Makam ziyaretinin ardından Başkan Kaya ve emektar çalışanlar Tarihi Hangar Restoran’da düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Osmancık’ın ’yırtmaç yemeği’ne coğrafi işaret tescili

2024-11-26 20:09 - Ekonomi

Türkiye ve Venezuela ’Balıkçılık’ zirvesi

2024-11-26 09:06 - Ekonomi

Selendi beyaza büründü

2024-11-23 22:28 - Yaşam

Buzlanan yolda kamyonet ile tır çarpıştı

2024-11-26 21:04 - Asayiş

Yerkesik’te ev yangını

2024-11-21 17:09 - Asayiş

Sanayi çarşısında 112 dükkanın anahtarı sahiplerine teslim edildi

2024-11-23 00:21 - Gündem

Karabük-Ankara karayolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı

2024-11-23 22:44 - Yaşam

Meslek hayatları boyunca binlerce öğrenci eğittiler, topluma profesörler ve generaller kazandırdılar

2024-11-24 10:56 - Eğitim

Malatya-Kayseri karayolunda çok sayıda araç mahsur kaldı

2024-11-24 18:53 - Asayiş

2024 yılında 85 bin 91 araç sürücüsüne yönelik denetim yapıldı

2024-11-25 15:28 - Asayiş

İlgili Haberler

Güzelbahçe’ye GÜZBEL Market geliyor

13:55 - Gündem

TOBB Samsun Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine yalın üretim deneyimi

13:55 - Gündem

Gebze’de ailelere Ramazan desteği

13:51 - Gündem

Borsa İstanbul'a manipülatif gözaltıları!

13:51 - Gündem

Farklı renklerdeki binler aynı sofrada oruç açtı

13:43 - Gündem

Günün Manşetleri

Borsa İstanbul'a manipülatif gözaltıları!

13:51 - Gündem

Bursa tekstili Los Angeles'ta

13:30 - Bursa

Bursa'nın en önemli trafik sorununda çözüm!

13:22 - Bursa

Bursa'da gerçekleşecek depremde yıkılacak bina sayısı açıklandı

13:13 - Bursa

Bursa'da fabrika bekçisi ölü bulundu

13:07 - Bursa