?>

Başkan Şadi Özdemir Nilüfer’in parklarını inceledi

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer’in parklarını gezdi. Mevcut parklardaki ihtiyaçları yerinde görüp, iyileştirme talimatı veren Başkan Özdemir, Nilüfer’de yapılacak yeni park alanlarını da inceledi.

Bursa - 7 ay önce

Yeşil alanları artırmak için çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediyesi, mevcut parkların iyileştirilmesine yönelik ihtiyaçları da belirliyor. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Başkan Yardımcısı Zerrin Güleş ve belediye çalışanları ile birlikte park ve bahçeleri gezerek, incelemelerde bulundu. Nilüfer’e kazandırılacak yeni parklarla ilgili proje ve çalışmaları yerinde gözlemleyen Başkan Şadi Özdemir, yoğun kullanım sonrasında revizyon ihtiyacı bulunan parklardaki eksiklerinin giderilmesi konusunda da gerekli birimlere talimatlar verdi.

İyileştirmeler yapılacak

Gün boyu süren çalışmaların ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Şadi Özdemir, “Nilüfer’de toplam 410 parkımız var. Buralarda neler yapabiliriz, halkımızın daha rahat nasıl kullanmasını sağlayabiliriz diye planlama yapıyoruz. Bakıma ihtiyacı olan parklarımız var. Yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanlarını daha da güzelleştirmeye çalışacağız. Hızlıca eksikleri tespit ederek, iyileştirmelerimizi yapacağız” dedi.
Projelerinin arasında deprem parkları olduğunu da hatırlatan Başkan Şadi Özdemir, bu sayede deprem anında güvenli ve sürdürülebilir alanları oluşturmayı planladıklarını vurguladı.
Nilüferliler’in nefes alacağı alanların sayısını artırmak istediklerini de vurgulayan Başkan Şadi Özdemir, “Yeşil alanlarımızın sayısını artırmak için planlamalarımızı yaptık. Park yapılması planlanan alanları tespit ediyoruz. Nilüfer’e yeni park alanları kazandıracağız. Elimizde 21 tane öncelikli yapılması gereken park listesi var. Bazı parkların ihalesini yakın zamanda yapacağız. En çok park ihtiyacı olan 30 Ağustos Zafer, Balkan ve Kızılcıklı mahallelerini ilk sıralara alacağız” diye konuştu.
Nilüfer’in parklarını halkın buluşma noktası haline getireceklerini bildiren Başkan Şadi Özdemir, “Vatandaşlarımızın Nilüfer’in parklarından daha çok keyif almalarını sağlayacağız. Özellikle akşamları rahatlıkla vakit geçirebilsinler diye çalışıyoruz” diye konuştu.
Başkan Şadi Özdemir, parklardaki incelemelerinin ardından Ürünlü’deki Kent Bostanları’nı da gezdi. Burada çalışanlarla da sohbet eden Başkan Özdemir, çalışmalar hakkında da bilgi aldı.
Haftanın Öne Çıkanları

Bursa Festivali’nde yıldızlar geçidi

2024-07-23 11:42 - Bursa

Doğu Karadeniz’den yeni ‘Siber Uzmanlar’ yetişecek

2024-07-25 14:33 - Teknoloji

Konyaspor hazırlık maçında Almere City’yi mağlup etti

2024-07-18 22:33 - Spor

53. Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı Göcek’te sona erdi

2024-07-18 23:36 - Spor

Genç sporcular, şehitler anısına yüzdü

2024-07-21 19:42 - Spor

Batman’da olimpik yüzme havuzu halka açıldı

2024-07-21 14:10 - Spor

5. Burhaniye Kitap Fuarı başladı

2024-07-25 01:55 - Yaşam

Kazada ölen gençler toprağa verildi

2024-07-22 20:06 - Gündem

Yaz Spor Okulları’nda sertifika heyecanı

2024-07-19 18:09 - Spor

Mecnun Otyakmaz, futbolcular ve teknik heyetle vedalaştı

2024-07-19 23:28 - Spor

İlgili Haberler

BUSİAD iftarına 2050 damgası

22:45 - Bursa

İnegöl'de Kurşunlu dereleri ıslah ediliyor

21:23 - Bursa

Ramazan Acar; 'TYP okullar tatile girene dek uzatılmalı'

21:17 - Bursa

Sarıbal; 'Son 3 yılda gıda enflasyonu yüzde 289!'

21:08 - Bursa

Domaniç-İnegöl karayoluna taş düştü

20:07 - Bursa

Günün Manşetleri

Alinur Aktaş’tan Özel’e tepki

22:52 - Siyaset

Suat Toktaş serbest bırakıldı

22:06 - Asayiş

İnegöl'de Kurşunlu dereleri ıslah ediliyor

21:23 - Bursa

Domaniç-İnegöl karayoluna taş düştü

20:07 - Bursa

Zelenskiy'den hızlı çark!

19:06 - Siyaset