?>

Başkent’te yangın paniği

Ankara’da çok sayıda ikinci el eşya satan dükkanın bulunduğu İtfaiye Meydanı’nda çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangının ardından 4 dükkan kullanılamaz hale geldi.

Gündem - 8 yıl önce

Olay, saat 03.00 sıralarında Altındağ’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; ikinci el eşyaların satıldığı dükkanlarla dolu İtfaiye Meydanı’ndaki Aysın Sokak üzerinde bulunan bir ayakkabı dükkanında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede dükkanın tamamına hakim olan alevler, rüzgarın da etkisiyle bitişiğindeki diğer iş yerlerine sıçradı. Giderek şiddetini arttıran yangının etkisiyle İtfaiye Meydanı’nın üzerini yoğun bir duman bulutu kapladı.
Meydandan yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşlar, durumu ilgililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Hızla alevlere müdahalede bulunan itfaiye erleri, yangını kontrol altına alabilmek için uzun uğraşlar verdi. Alevlere ulaşmakta güçlük çeken itfaiye ekipleri, dükkanların kepenklerini baltayla kırdı. İtfaiyenin müdahalesi sırasında bazı dükkanlarda çökme meydana geldi.
Yangından haberdar olan bölge esnafı, olay yerine gelerek itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını seyretti. Polis ekipleri, meraklı kalabalığı çökme tehlikesine karşı alandan uzak durmaları konusunda uyardı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir buçuk saat süren meşakkatli çalışması sonucu kontrol altına alınırken, sokak üzerindeki 4 dükkan kullanılamaz hale geldi.
Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlattı.

/Caner Ünver / İHA)

Haftanın Öne Çıkanları

Şehit annesi: 'Ev alacaktık, mezar aldık'

2017-05-27 21:51 - Gündem

Karatay:'Avuç içi kadar pide yiyin'

2017-05-27 19:48 - Sağlık

Antalya’da servis minibüsü devrildi: 5 yaralı

2017-05-27 21:56 - Asayiş

G7 Zirvesi 2. gününde

2017-05-27 15:00 - Dünya

Bursa'da iftar dönüşü kaza: 7 yaralı

2017-05-28 12:08 - Bursa

Alzheimer Hasta Konuk Evi’ne oyuncaklı destek

2017-05-27 15:34 - Bursa

Bursa çöplüğünde çevreci dönüşüm…

2017-05-27 15:16 - Bursa

Gürsu’nun şehit başkanı Yıldız anıldı

2017-05-28 00:00 - Bursa

Eski Kayseri İl Emniyet Müdürü Balıkesir'de tutuklandı

2017-05-28 02:23 - Asayiş

The Allman Brothers Band’in solisti öldü

2017-05-28 12:14 - Magazin

İlgili Haberler

Efeler Belediyesi’nden Çölyak hastalarına destek

16:36 - Gündem

Samsun’da şehit ve gazi ailelerine ‘vefa’

16:14 - Gündem

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Ramazan etkinlikleri

16:11 - Gündem

Acun Ilıcalı için istenen hapis cezası belli oldu

16:09 - Gündem

Çorum Belediyesi’nde geçici işçiler için kura çekimi heyecanı

16:06 - Gündem

Günün Manşetleri

Bursa Yiğitler'de kentsel dönüşüm kurası

16:46 - Bursa

Bursa'da cezaevi firarisi yakalandı

16:27 - Bursa

Acun Ilıcalı için istenen hapis cezası belli oldu

16:09 - Gündem

Yaşlı adamı öldürdü ardından cesedi parçaladı

15:16 - Gündem

Bursa Büyükşehir itfaiye eri alacak

15:03 - Bursa