?>

BAÜN Hastanesine yeni yöneticiler atandı

BAÜN HASTANESİNE YENİ YÖNETİCİLERİ ATANDI REKTÖR YÜCEL OĞURLU

Gündem - 2 yıl önce

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimine yeni atamalar yapıldı. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve yeni yönetim hastanede oluşan sorunları gidermek için eski yöneticileri görevinden aldı.

BAÜN’de Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve yeni yönetim göreve geldiğinden bu yana oluşan sorunları çözme üzerine yoğun bir mesai harcıyordu. Göreve geldiği ilk ayda hastanede uzun ücret ödeme kuyruğu sorununu çözen Rektör Oğurlu ve yönetimi hastane idaresinde köklü bir değişime gitti. BAÜN Hastane yönetim organizasyonunu baştan sona değiştiren Rektör Oğurlu ve ekibi görev yapan Başmüdür dahil tüm müdürleri değiştirdi. Yeni göreve getirilen Başmüdür ve müdürlerin hastanenin sorunlarını çözmeleri bekleniyor.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu yeni atamalar hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Üniversitemizin bütün birimlerinde olduğu gibi Tıp Fakültesi ve araştırma hastanemizde de iyileştirme ve değişikliklere devam edeceğiz. Hastane hizmetlerinin kalite standartlarını yükseltmek ve daha sıkı bir takip için gerekenleri yapmaya devam edeceğiz"

Son değişikliklere göre Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi idaresi şöyle oluştu; Başmüdür: Öğr. Gör. Bülent Duman, Samet Özdemir Teknik Hizmetler Müdürü, Mahfuz Songülalp Destek Hizmetler Müdürü, Fatma Korkmaz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, Tülay Demirci Kalite ve HAB Müdürü, Ramazan Fırıldak İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve başladılar.

Haftanın Öne Çıkanları

Bolu’da ormanlara giriş yasaklandı

2023-07-12 14:40 - Yaşam

Yerinde Dönüşüm projesine 3,5 saatte 2 bin 920 başvuru

2023-07-17 21:28 - Gündem

Aziziye’ye “Sıfır Atık” belgesi

2023-07-14 14:29 - Gündem

Kırım köprüsü araç trafiğine kapatıldı

2023-07-17 10:15 - Dünya

Başkan Doğan: “15 Temmuz’da milletimiz imanı ile bir kahramanlık örneği sergiledi”

2023-07-16 17:59 - Gündem

Çıldır 15 Temmuz’da yürekler tek oldu

2023-07-16 10:36 - Gündem

Biden: “NATO hiç bu kadar güçlü olmamıştı”

2023-07-13 19:45 - Siyaset

Trafik kazasında hayatını kaybeden aile son yolculuğuna uğurlandı

2023-07-16 13:33 - Asayiş

Kadirli Orman İşletmesine ait tomruk deposunda yangın

2023-07-16 20:25 - Asayiş

Elazığ Valilik Koşusu’nu Sararhan kazandı

2023-07-13 12:13 - Spor

İlgili Haberler

Mardinliler ‘kardeşlik sofrasında’ buluştu

23:59 - Gündem

Sanatçı Haluk Levent, "Gençlik Merkezi Yapım Protokolü" imzaladı

23:18 - Gündem

Memleketinden uzak 40 öğrenci, anne elinin değdiği iftar sofrasında buluştu

22:38 - Gündem

Adana’da koruyucu aileler ve çocukları iftar programında bir araya geldi

22:08 - Gündem

Türkiye’nin en yaşlı ili Sinop oldu

21:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Bursa'da İmamoğlu'na büyük ilgi

00:39 - YAZARLAR

Yaşlı kadını dolandıranlar Bursa'da yakalandı

23:54 - Asayiş

Tartıştığı arkadaşları tarafından vuruldu

23:07 - Asayiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan siyasi partilere, milletvekillerine çağrı

21:10 - Siyaset

Ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti

20:22 - Gündem