?>

Beşiktaş Belediyesi’nin Öğrenci-Ye uygulamasıyla üniversite öğrencileri ücretsiz yemek yiyebiliyor

Beşiktaş’ta, eğitim ve öğrenim hayatını sürdüren üniversite öğrencileri öğrenci-ye uygulaması sayesinde ücretsiz yemek yiyebiliyor. Beşiktaş belediyesi ve turyid ( turizm restoran yatırımcıları ve gastronomi işletmeleri derneği) iş birliğiyle gerçekleşen öğrenci-ye mobil uygulamasını kullanan çok sayıda üniversite öğrencisi, anlaşmalı restoranlardan ücretsiz yemek imkânından faydalanabiliyor.

Asayiş - 5 ay önce

Beşiktaş’ta eğitim ve öğrenim hayatını sürdüren üniversite öğrencileri Öğrenci-Ye uygulaması sayesinde ücretsiz yemek yiyebiliyor. Beşiktaş Belediyesi ve TURYİD (Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği) iş birliğiyle gerçekleşen Öğrenci-Ye mobil uygulamasını kullanan çok sayıda üniversite öğrencisi, anlaşmalı restoranlardan ücretsiz yemek imkânından faydalanabiliyor.

Beşiktaş Belediyesi, 9 üniversitenin bulunduğu ilçesinde, öğrencilerin ücretsiz yemek yiyebilmesi için TURYİD ile iş birliği yaparak bir sosyal dayanışma uygulaması olan Öğrenci-Ye projesini hayata geçirdi. Beşiktaş’ta öğrenim gören üniversite öğrencileri Öğrenci-Ye uygulamasını telefonlarına indirerek anlaşmalı olan restoranlarda ücretsiz yemek yiyebiliyor. “Talebi ne kadar karşılayabilirsek biz de o kadar mutlu oluyoruz”

Arnavutköy’de esnaflık yapan Kadir Şaki projeyi desteklediğini ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkür ettiğini belirterek, “Yaklaşık 6 yıldır burada esnaflık yapıyorum. Beşiktaş Belediyesi’nin başlatmış olduğu kampanyayı severek ve isteyerek destekliyoruz. Talebi ne kadar karşılayabilirsek biz de o kadar mutlu oluyoruz. Belediyemize ve belediye başkanımıza bu konudan teşekkürlerimi iletiyorum. Bu desteğin devamlı olması gerekliliğini bütün esnaf arkadaşlarla da paylaşıyorum” diye konuştu. “Normalde bir öğrencinin bütçesinin yetmeyeceği yerlerde yemek yiyebiliyoruz”

Öğrenci-Ye uygulamasını kısa bir süre önce kullanmaya başladığını belirten İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Sıla Kayış, “Öğrenci-Ye uygulamasıyla bir panoda görerek tanıştım. Daha sonra başvuru yaptım ve başvurum onaylandı. Onaylandığı günden bu yana neredeyse her gün kullanıyorum. Öğrenciler için çok yararlı bir uygulama. Yemekler çok lezzetli ve normalde bir öğrencinin bütçesinin yetmeyeceği yerlerde yemek yiyebiliyoruz. Bu bir öğrenci için çok kıymetli bir şey” dedi. “Belediye başkanımıza ve diğer bütün çalışanlara teşekkür ediyorum”

Bahçeşehir Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Zeynep Arda ise, “Beşiktaş Belediyesi’nin Öğrenci-Ye uygulaması gerçekten çok güzel. Birçok imkândan yararlanabiliyorsunuz. Öğrenci-Ye uygulamasının olduğu yerdeki yemekler gerçekten çok lezzetli. Belediyenin bu imkanından diğer bütün öğrencilerin de yararlanmasını isterim. Belediye başkanımıza ve diğer bütün çalışanlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. “Elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz”

Etiler’de bir restoranda işletme müdürü olarak görev yapan Mustafa Korkmaz, “Etiler Develi olarak belediye tarafından gelen öğrencilere günlük karavana yemek hizmeti vermekteyiz. Karavana olmasa bile biz yemek, lahmacun, pide, kebap yaptırıyoruz. Biz de elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Çocukları kışa hazırlayın

2024-09-25 11:18 - Bursa

Duvara çarpan motosikletteki 2 kişi yaralandı

2024-09-25 00:32 - Asayiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’le görüştü

2024-09-25 04:34 - Siyaset

Van’da Galatasaraylı taraftarların derbi coşkusu

2024-09-21 23:10 - Spor

Limon bahçede 8, market ve pazarda 25 lira

2024-09-25 11:08 - Ekonomi

Göztepe, Süper Lig’in en az gol yiyen iki takımından birisi

2024-09-25 10:03 - Spor

ALG Spor’dan farklı siftah 3-0

2024-09-23 15:54 - Spor

TAG Otoyolu’nda 3 ayrı kaza: 1 ölü, 20 yaralı

2024-09-22 01:44 - Asayiş

Ağrı’dan milli takıma 12 aday

2024-09-23 17:12 - Spor

Öğretmen sağlığı eğitim kalitesini etkiliyor

2024-09-21 13:48 - Sağlık

İlgili Haberler

Gürcistan’daki tarihi Satsikhuri Camii, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi

15:40 - Asayiş

Diyarbakır’da direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü kazaya neden oldu

15:06 - Asayiş

Özel harekat polisleri kaza yaptı: 5 yaralı

15:01 - Asayiş

Lastiği patlayan otomobile yangın söndürme tüpü taşıyan kamyonet çarptı: 3 yaralı

15:02 - Asayiş

Bıçakla araçların lastiklerini patlatan şahıs, polis ekiplerince yakalandı

15:03 - Asayiş

Günün Manşetleri

Tutuklu bulunan gazeteciler hakkında karar!

15:40 - Gündem

Dünyaca ünlü model Bella Hadid'ten Ramazan mesajı

15:33 - Magazin

Mesut Mestan Bursaspor'dan alacağını sildi

15:12 - Bursaspor

Özgür Özel: Ülkedeki işsiz ordusu Kuzey Avrupa ülkelerinin nüfusuyla yarışıyor

15:05 - Gündem

Mudanya'da ihtiyaç sahipleri ücretsiz bir şekilde 'Gıda Bankası'na gidebilecek

14:22 - Bursa