?>

Bu sabaha da roketle uyandılar!

Suriye tarafından atılan 2 roket mermisi Kilis kent merkezindeki boş araziye düştü. Saldırının ardından bir açıklama yayınlayan TSK, saldırılara anında karşılık verildiğini ve roketlerin atıldığı iki IŞİD mevziinin imha edildiğini duyurdu. Açıklamada, ilk belirlemelere göre 3 IŞİD mensubunun da öldürüldüğü kaydedildi.

Gündem - 9 yıl önce

Suriye'den ateşlenen 2 roket mermisinden biri Kilis'te Orman İşletme Müdürlüğü bahçesine diğeri hayvan barınağına düştü.

Suriye'den atılan roket mermisi İl Tarım Müdürlüğü'ne ait hayvan barınağına isabet etti. Barınaktaki 5 küçükbaş hayvan telef oldu.  Diğer roket mermisi ise Kartalbey Mahallesi'ndeki Orman İşletme Müdürlüğünün bahçesine düştü. İhbar üzerine mermilerin düştüğü bölgeye itfaiye, 112 Acil Servis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, ölen ya da yaralananın olmadığı saldırı sonrası çevrede güvenlik önlemi aldı. Patlama nedeniyle bazı binalarda hafif hasar oluştuğu öğrenildi.

Genelkurmay'dan Kilis açıklaması :"Bu sabah saat 08:00 sularında  Kilis'e atılan 2  adet roket İl Tarım Md.lüğü bahçesine düşmüştür. Can kaybı yoktur.Bölgede konuşlu olan ANTPQ-36 hedef tespit radarıyla roketlerin atıldığı SURAN kuzeyindeki DEAŞ silah mevzileri tespit edilmiş ve sınırımızda konuşlu ateş destek vasıtalarımızla (Fırtına obüsleri ve  Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) Bataryasıyla) ateş altına alınmış ve iki adet Katyuşa mevzii imha edilmiş, ilk belirlemelere göre 3  ( üç) DEAŞ üyesi terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede diğer hedeflerin tespitine yönelik çalışma sürdürülmekte olup; tespit edilen hedeflerin anında ateş altına alınmasına devam edilmektedir."

Haftanın Öne Çıkanları

O ayakkabılarla nasıl yürüyorsun ?

2016-05-03 12:34 - Magazin

Yeni cicişler

2016-04-27 12:13 - Magazin

Kızı için dövme yaptırdı

2016-05-03 13:03 - Magazin

Yarışmadan kazandığı parayı ne yaptı ?

2016-05-03 16:19 - Magazin

Rezidansta şüpheli ölüm

2016-05-03 15:58 - Gündem

Şafak Sezer ilk kez konuştu

2016-05-03 16:13 - Magazin

Erdoğan ile Timsah Arena görüşmesi!

2016-05-02 10:46 - Bursaspor

Trabzonspor'a 4 maç ceza!

2016-05-03 20:38 - Spor

BTM örnek olmaya devam ediyor

2016-05-03 19:17 - Bursa'nın Öncüleri

Bursaspor ile Warmhaus sözleşme imzaladı

2016-05-02 14:53 - Bursaspor

İlgili Haberler

Yüksekova’da bu hafta meşale yakılıyor

19:17 - Gündem

Köy yolları devlet eliyle yenileniyor

18:51 - Gündem

Büyükçekmece’de Mevlana’nın 751. vuslat yıl dönümü manevi törenle anıldı

18:10 - Gündem

TEÇ-SEN eğitim çalışanlarının taleplerini sıraladı

18:12 - Gündem

Tedavisi tamamlanan hayvanlar doğaya salındı

17:54 - Gündem

Günün Manşetleri

Bursa Nilüfer'de su kesintisi

17:12 - Bursa

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mısır'a kritik ziyaret

16:06 - Gündem

CHP Genel Başkanı Özel: Hablemitoğlu, o dönemde FETÖ'yü en iyi anlatandı

15:57 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’de bilim ve teknoloji uzun yıllar idealist bir avuç insanın kendi imkanlarıyla uğraştığı bir alan olarak görüldü

15:23 - Gündem

Renault’un yeni Kangoo, Master ve Trafic tanıtıldı

14:23 - Bursa