?>

ÇASİAD başkanı Halil İbrahim kuzucu:

Çalı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) üyeleri, düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi. ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Kuzucu, yakın zamanda Çalı OSB bayrağının bölgede dalgalanacağını söyledi.

Bursa - 9 yıl önce

ÇASİAD, Bursa iş ve siyaset dünyasını iftar sofrasında buluşturdu. Programa Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç’ın yanı sıra, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve çok sayıda iş adamı katıldı. Ev sahibi olarak programın açılış konuşmasını yapan Başkan Halil İbrahim Kuzucu, paylaşmanın merhametin üst düzeyde olduğu ramazan ayının bereketinin diğer aylara da yansımasını temenni ederek, “Kurulduğumuz günden bu yana bölgemizde istihdam sağlıyor, ülkemiz ekonomisine katkı koyuyoruz. Ancak zaman içerisinde gelişen şartlar, yatırım maliyetlerinin artması ve dünya konjonktürünün değişmesiyle sanayiciler olarak zorluklar yaşamaktayız. Bölgemizde faaliyet gösteren firmaların işbirliği ve uyum içerisinde üretim yapmalarının bu zorlukları ortadan kaldıracağı ve verimliliği artıracağı kanaatindeyim” dedi.
Islah OSB sürecine de değinen Halil İbrahim Kuzucu, başvuru dosyasını 2011 yılında bakanlığa sunduklarını hatırlatarak, bu süreçte kendilerine büyük ölçüde yardımcı olan geçmiş dönem Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a teşekkür etti. Bayram sonrasında gereken diğer evrakların da bakanlığa sunulacağını dile getiren Kuzucu, yakın zamanda Çalı OSB bayrağının bölgede dalgalanacağını söyledi.
BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ise "Türkiye'nin etrafına baktığımızda savaş var. Ülke içerisine baktığımız da ise bazı sıkıntılar görülüyor. Ama buna rağmen ilk çeyrek büyümesinin yüzde 4,8 civarında olması bir çok ekonomisti ve ülkeleri şaşırttı. Ama bundan bizler çok mutlu olduk. buradaki herkesi tebrik ediyorum. Çünkü buradaki insanların gayretiyle oluyor" dedi.
İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bursasporlulardan Tuğçe Aziz'e tepki!

2016-06-23 11:14 - Spor

ÇASİAD başkanı Halil İbrahim kuzucu:

2016-06-24 16:57 - Bursa

Uludağ Üniversitesi iftarda buluştu

2016-06-23 14:29 - Bursa

Ankara Üniversitesi karıştı: 4 ölü

2016-06-24 14:36 - Gündem

5 liralık gaspa 2 yıl hapis

2016-06-24 13:55 - Bursa

Pogba için rekor fiyat!

2016-06-23 19:24 - Spor

1. Murad Hüdavendigar Han Bursa'da anıldı

2016-06-24 13:33 - Bursa

Çağatay Ulusoy Amerika'dan ev aldı

2016-06-24 12:39 - Magazin

Cansu Kaya davasında tahliye kararı

2016-06-24 15:48 - Gündem

"3'üncü dünya ülkesi olacaklar"

2016-06-24 14:04 - Dünya

İlgili Haberler

Motosiklet 2 otomobile çarptı: 2 yaralı

20:35 - Bursa

Bursa'da mevsimlik işçiler yaralı şahini ölümden kuratrdı

15:19 - Bursa

Korkunç kaza haberi Bozüyük'ten geldi: 11 yaralı

13:57 - Bursa

GESİAD'tan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

13:34 - Bursa

Ramazan coşkusu Mudanya’da yaşanıyor

13:32 - Bursa

Günün Manşetleri

Edip Akbayram yaşamını yitirdi

20:05 - Gündem

Dışişleri Bakanı Fidan İngiltere’de

18:37 - Dünya

Özgür Özel: "Hesap sormayanlardan hesap sormak zorundayız"

18:19 - Siyaset

TBMM'de bu hafta yoğun geçecek!

17:59 - Gündem

Bursaspor 307 gündür maç kaybetmedi

17:55 - Bursaspor