?>

Cerrahi Hastanesi, Karadenizliler Hemşehriler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile protokol imzaladı

ÖZEL DENİZLİ CERRAHİ HASTANESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI OP. DR. MURAT ÇELİK, KENTTE YAŞAYAN KARADENİZLİLERE YÖNELİK DÜZENLEDİĞİ PROTOKOL ANLAŞMASINDA, YENİ HASTANE YATIRIMININ MÜJDESİNİ VERDİ.

Sağlık - 2 yıl önce

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik, kentte yaşayan Karadenizlilere yönelik düzenlediği protokol anlaşmasında, yeni hastane yatırımının müjdesini verdi. Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Denizli’de yaşayan vatandaşların sağlıklı yaşam kalitesini artırmak için önemli bir anlaşmaya daha imza attı. Kentte bulunan on binlerce Karadenizli vatandaşın daha iyi bir sağlık hizmeti alması için Karadenizliler Derneği Başkanı Birol Konak ile Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik indirimli sağlık protokol anlaşması yaptı. Karadenizliler başta olmak üzere tüm vatandaşlara sağlık alanında verimli bir hizmet sürdüreceklerini dile getiren Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik, İl genelinde ikinci bir hastane yatırımın da müjdesini verdi. Bölgede her daim sağlık yatırımlarını geniş çerçevede büyüterek devam ettireceklerini belirten Op. Dr. Murat Çelik, “Karadenizli dostlarımıza karşı özel bir sempatimiz vardır. Bugün de bunu güçlendirdik, güzel bir birliktelik olacak. Ülkemize, dostlarıma ve hepimize hayırlı olsun diyorum ve hepinize teşekkür ediyorum. Yeni bir hastane müjdemiz var ama ekonomik şartlar 10 yıldır izin vermedi. Ama yeni bir hastane neden olmasın. Ülkenin 1-2 yıl içinde ekonomik olarak toparlanmasını bekliyoruz. Bu toparlanma zamanında zaten yeni bir hastane sürecimiz var. Hastane hazır ama bunu gerçekleştirmek için de bize biraz süre lazım. Ama mutlaka hastane yapacağız. Çünkü burasının bize yetmediğini farkındayım” dedi. “Bu birliktelik de başka projelerde hayat bulacaktır”

Denizli’nin sağlıkta öncü hastanesi olan Özel Denizli Cerrahi Hastanesi ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Karadenizliler Hemşehriler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Konak, “Biz, Denizli’de yaşayan ortalama 24 bin Karadenizli hemşehrilerimize daha kaliteli sağlık hizmetini, başarılı bir hastanede almak istiyoruz. Şu anda indirimler Karadenizliler için tanımlandı. Vatandaşımızın bu dönemde ekonomik hesapları çok yüksek. Ondan dolayı Dr. Murat Çelik başta olmak üzere, arkadaşlarımızın bize sağladıkları imkânlar için teşekkür ederim. İnşallah güzel bir birliktelik olur. Bu birliktelik de başka projelerde hayat bulacaktır” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Fethiyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor

2023-08-04 18:04 - Spor

İnegöllü Dağcılar Yazdan Kışa Yürüdü

2023-08-03 16:09 - Bursa

Bursa'da Fil hastalığı tedavisinde çözüm

2023-08-03 11:50 - Bursa

Çok sayıda suç kaydı olan 2 şüpheli hırsızlık malzemeleriyle yakalandı

2023-08-04 16:07 - Gündem

Akdenizli kadınlar, el emeği göz nuru eserlerini sergiledi

2023-08-05 11:34 - Yaşam

Yol verme kavgasında otobüs şoförü önündeki araç sürücüsünü bıçakladı

2023-08-05 09:29 - Asayiş

Malatya'da depremzedeler için psikososyal destek ve yaşam merkezi açıldı

2023-07-29 18:13 - Yaşam

Öğrenciler enerji üretimini yakından inceledi

2023-08-01 11:43 - Bursa

Genç Atölye gezileri devam ediyor

2023-07-31 15:59 - Bursa

Isparta'da çam kese böcekleriyle mücadele için dron geliştirildi

2023-08-03 13:17 - Teknoloji

İlgili Haberler

Modern Eğitim Bilimci Paşayev; "Depresyonu yenerek umutlu ve sağlıklı bir hayata kavuşun"

09:52 - Sağlık

Manisa Şehir Hastanesi’nde Obezite Bilgilendirme Standı kuruldu

09:02 - Sağlık

Diyetisyen Tuncay: "Obezite ile mücadelede sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite önemli"

17:52 - Sağlık

Sivas’ta şap aşılama kampanyası devam ediyor

16:32 - Sağlık

Anadolu Üniversitesinde "Obezite ile Mücadele" konuşuldu

16:14 - Sağlık

Günün Manşetleri

Bursa Büyükşehir’den Ramazan’a özel iki sergi

09:49 - Bursa

Gemlik Belediyesi 1000 kişiyi iş sahibi yaptı

09:36 - Bursa

Sağlık çalışanları iş bırakıyor!

09:11 - Gündem

Bursa'da DEAŞ terör örgütü operasyonu

08:11 - Bursa

ÜVEY EVLATLIĞA DEVAM !

08:05 - Bursa