?>

Doğal içecekler vatandaşların ilgi odağı oldu

Eskişehir’de esnaf olan bedir uykız, vatandaşların sıcak havalarda doğal meyve sularına ilgisinin arttığını dile getirdi.

Gündem - 6 ay önce

Eskişehir’de esnaf olan Bedir Uykız, vatandaşların sıcak havalarda doğal meyve sularına ilgisinin arttığını dile getirdi.

Gazlı içeceklerin yerini doğal meyve suları almaya başladı. Vatandaşların sıkma meyve sularını, vitamin deposu olarak gördüğünü belirten Uykız, fiyatlarının herkese hitap ettiğine değindi. Ayrıca esnaf Uykız vatandaşların özellikle C vitamini ağırlıklı içeceklere yöneldiğini vurguladı.

İçeceklerinin hepsinin doğal meyvelerden yapıldığını ve işlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini şu şekilde ifade etti;

“Portakal, nar, ananas, elma suyu şu an vatandaşların da en çok tercih ettiği şeyler arasında yer alıyor. Piyasa da boyalı, gıda maddeli, asitli içecekler çok sayıda mevcut. Vatandaşlar artık eskisi gibi onları tercih etmiyor. Bizim her ürünümüz doğal. Tüm meyvelerin sularını çıkarıp meyve suyu yapıyoruz. İşlerimizde şu an gayet iyi, yoğun bir şekilde gidiyoruz. Sıcaklardan dolayı serinlemek için tüketen de var. Doğal vitamin olduğundan dolayı da çok tercih edenler oluyor. Yurtdışından gelen turistlerinde tercih ettiği yerlerden biriyiz. Okul zamanı öğrenciler çok geliyor. Paket servislerimiz de çok fazla. Bir bardak büyük boy meyve suyunu ben 40 liradan satıyorum ve her kesime hitap ediyorum. Fiyatlar istediğiniz meyveye göre değişiklik gösterebiliyor ama ortalama fiyat aralığı 40 ila 60 TL civarında yer alıyor. Genelde karışım meyve suları çok tercih ediliyor. Bunların içinde de portakal, elma, havuç ve ananas oluyor. Özellikle C vitamini ağırlıklı olanların vatandaşların en çok tercih ettiği içecekler arasında yer aldığını görüyoruz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa RUMELİSİAD'tan istihdam çalıştayı

2024-09-06 11:02 - Bursa

Ali Koç: “Türk futbolunun en önemli kangreni hakemlerin performansları”

2024-09-05 17:43 - Spor

Topladıkları mavi kapaklarla umut oluyorlar

2024-09-10 10:53 - Yaşam

PKK’nın Avrupa yapılanması içerisinde yer alıyordu, İzmir’de yakalandı

2024-09-04 09:39 - Gündem

Utkan Gökçen, Bornova 1877’de

2024-09-07 11:02 - Spor

Öz,Elazığspor’a desteklerini sürdürüyor

2024-09-07 17:40 - Spor

Gölcük’te başkanlık kupası heyecanı başladı

2024-09-03 14:07 - Spor

Bartın’da parklara kış bakımı

2024-09-03 18:41 - Siyaset

Apartman dairesinde korkutan yangın

2024-09-03 20:18 - Asayiş

Yüksekova’da kadınların eliyle domates hasadına başlandı

2024-09-05 16:32 - Ekonomi

İlgili Haberler

ABB’nin "Gençlik Sofraları" öğrencileri iftarda buluşturuyor

15:23 - Gündem

Van Büyükşehir Belediyesi kentteki camileri temizliyor

15:29 - Gündem

Çarşamba’da kömür kullanımı devam ediyor

15:29 - Gündem

Çevre Tırı MSKÜ’de öğrencilerle buluştu

15:25 - Gündem

AK Parti Ağrı İl Başkanı Yıldız, yalnız yaşayan Halime Kızılkurt ile iftar yaptı

15:19 - Gündem

Günün Manşetleri

Yaşlı adamı öldürdü ardından cesedi parçaladı

15:16 - Gündem

Bursa Büyükşehir itfaiye eri alacak

15:03 - Bursa

Bursa'da ölüm kaldırımda yakaladı

14:44 - Bursa

Başkan Aydın, DAĞDER ailesi ile iftarda buluştu

14:17 - Bursa

Euro ilk kez 39 TL'yi geçti

13:32 - Ekonomi