?>

EMİTT Turizm Fuarında Çeşme standına büyük ilgi

Her yıl düzenlenen ve bu yılda kapılarını açan doğu akdeniz uluslararası turizm ve seyahat fuarında (emıtt), izmir'in çeşme ilçesinin standı da yer alırken, kentin tanıtıldığı 150 metrekarelik stant ilgi gördü.

Gündem - 1 yıl önce

Her yıl düzenlenen ve bu yılda kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT), İzmir’in Çeşme ilçesinin standı da yer alırken, kentin tanıtıldığı 150 metrekarelik stant ilgi gördü.

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını açtı. Çeşme ilçesinin standı da fuarda yerini alarak ziyaretçilerle buluştu. 150 metrekarelik stant, Çeşme Belediyesi tarafından hazırlanırken, çok sayıda turizmci stantta kenti tanıttı. "Son 5 yıldır yaptığımız stantlar büyük ilgi görüyor"

Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda Çeşme’yi tanıtan Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, kent adına açılan standın ilgi gördüğünü söyledi. Demir, "27 yıldır EMİTT Turizm Fuarına katılıyoruz. İlk açıldığında neredeyse kurucu fahri üyesiydik. O zamanlar termal suyumuzla geliyorduk. Çeşme’nin doğal güzelliklerini sergiliyorduk. Bolca broşür getirip, dağıtıyorduk. O zamanların gerektirdiği tanıtım materyalleri ile hep birlikte Çeşme’nin otellerini tanıtıyorduk. Tabi o zamandan bu yana fuarın görsel nitelikleri değişti. Biz de Çeşme’nin tanıtımı için standımızı değiştirdik. Son 5 yıldır yaptığımız stantlar büyük ilgi görüyor. O kadar çok ilgi görüyor ki, fuar ziyaretçileri Çeşme standını görünce kendilerini tatilde hissediyorlar. Standımızın bolca fotoğrafını çekiyorlar. Yüzlerce fuar ziyaretçisi Çeşme standını ziyaret etti. Çeşme hakkında bilgi aldı. Çeşme standımız, fuar yetkililerinin de ilgisini çekti" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Sinan Bür "Şehre güvenip geldik"

2024-02-03 16:19 - Bursa

Bursalı tekstilcilerin yeni hedefi Paris

2024-02-08 11:06 - Bursa

 Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ana Kucağı Eğitim Merkezlerindeki öğretmenler ikinci döneme hazır

2024-02-06 16:41 - Bursa

Irak'ın kuzeyinde 5 terörist öldürüldü

2024-02-04 11:52 - Gündem

Ortak paydamız İnegöl

2024-02-02 11:20 - Bursa

Siirt’te su tahliyesi uyarısı

2024-02-01 14:53 - Yaşam

BBP Genel Başkan Yardımcıları Çomaklı ve Serin, Ardahan’da

2024-02-02 12:26 - Siyaset

Bursa camilerinde kandil coşkusu

2024-02-07 10:12 - Bursa

Arnavutköylü genç başkan adayından, İBB’ye tepki

2024-02-01 16:51 - Siyaset

Yüzü eriyen adam tedavi olmak istiyor

2024-02-03 19:32 - Sağlık

İlgili Haberler

Jandarma ekiplerinden şok huzur uygulaması

01:57 - Gündem

Başkan Kahveci, Ramazan sofrasında vatandaşlarla buluşuyor

01:17 - Gündem

Çorum Valisi Çalgan lise öğrencileri ile iftarda buluştu

22:35 - Gündem

STK’lar Kağıthane Belediyesi’nin iftarında bir araya geldi

21:20 - Gündem

Samsun’da Aile Yılı çalışmaları

21:20 - Gündem

Günün Manşetleri

Bursa OSB’lere doymuyor! Sıra Gemlik’te

00:10 - Bursa

Alinur Aktaş’tan Özel’e tepki

22:52 - Siyaset

Suat Toktaş serbest bırakıldı

22:06 - Asayiş

İnegöl'de Kurşunlu dereleri ıslah ediliyor

21:23 - Bursa

Domaniç-İnegöl karayoluna taş düştü

20:07 - Bursa