?>

Etrafı duvarlarla çevrili eve giren ekipler hayatının şokunu yaşadı

Vatandaşlardan gelen bir ihbarı değerlendiren kepez belediyesi, esentepe mahallesi’ndeki bir gecekondudan 14 kamyon çöp tahliye etti. Belediye ekipleri, temizlik yapabilmek için yıkmak zorunda kaldıkları bahçe duvarını yeniden ördü. Gecekonduya ait üstü açık foseptik çukurunu betonladı.

Yaşam - 6 ay önce

Vatandaşlardan gelen bir ihbarı değerlendiren Kepez Belediyesi, bir gecekondudan 14 kamyon çöp tahliye etti. Belediye ekipleri, temizlik yapabilmek için yıkmak zorunda kaldıkları bahçe duvarını yeniden ördü, gecekonduya ait üstü açık foseptik çukurunu betonladı.

Kepez Belediyesi, Güneş, Hüsnü Karakaş ve Yeşilyurt’tan sonra Esentepe Mahallesi’ndeki bir evde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Bir ihbarı değerlendiren belediye ekipleri, mahalledeki bir gecekonduda çöp ve atıkların kaldırılmasına yönelik çalışma yaptı. Belediyeden 15 işçinin görev aldığı temizlik çalışmasında 3 kamyon, 1 kepçe, 1 adet sepet vinç kullanıldı. Çöp ev temizliğinde, Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra kolluk kuvvetleri de hazır bulundu. Çöp temizliğine giden ekipler, etrafı duvarlarla çevrili bir evle karşılaştı. Ekiplerin ve iş makinelerinin rahat çalışabilmesi için önce bahçe duvarının bir bölümü kepçe yardımıyla yıkıldı. Vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda başlatılan temizlik çalışması, çevre kirliliğinin önlenmesi ve halk sağlığının korunması amacıyla titizlikle yürütüldü. Gecekondunun çevresindeki alanlarda biriken atıkları özenle temizlendi. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda, 14 kamyon çöp tahliye edildi. Çöplerin tahliyesinin ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokağı yıkadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, haşerelere karşı ev ve bahçeyi ilaçladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de, temizlik çalışmaları sırasında yıkmak zorunda kaldıkları bahçe duvarını yeniden ördü. Ayrıca, evin bahçesindeki üstü açık foseptik çukuru da can güvenliğini sağlamak amacıyla betonlandı.

Kepez Belediyesi geçtiğimiz günlerde Güneş, Hüsnü Karakaş ve Yeşilyurt mahallelerindeki evlerden 18 kamyon çöp tahliye etmişti.

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa RUMELİSİAD'tan istihdam çalıştayı

2024-09-06 11:02 - Bursa

Ali Koç: “Türk futbolunun en önemli kangreni hakemlerin performansları”

2024-09-05 17:43 - Spor

Topladıkları mavi kapaklarla umut oluyorlar

2024-09-10 10:53 - Yaşam

PKK’nın Avrupa yapılanması içerisinde yer alıyordu, İzmir’de yakalandı

2024-09-04 09:39 - Gündem

Vali Eldivan, öğrenci yurtlarında sürdürülen hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi

2024-09-03 22:49 - Eğitim

Foodfest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında avokado ve mango hasadı yapıldı

2024-09-05 20:56 - Ekonomi

Sinop Havalimanı’ndan ilk 8 ayda 59 bin 235 yolcu uçtu

2024-09-06 13:43 - Ekonomi

EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi: "İhracatçılara performansına göre yeni devlet destekleri hayata geçirilmeli"

2024-09-05 17:39 - Ekonomi

Beşiktaş Belediyesi işgalleri kaldırmaya başladı

2024-09-05 18:59 - Gündem

Erzurum 3,1 ile sallandı

2024-09-05 20:34 - Gündem

İlgili Haberler

Türkiye’nin ilk asansörlü camisi gece aydınlatmasıyla Ramazan ayını karşılıyor

20:55 - Yaşam

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

18:43 - Yaşam

AKK, ‘Kapımdaki Doğa: Sokak Ağaçları Çalıştayı’ ile bir ilke daha imza attı

18:38 - Yaşam

Kuşadası’nda Kadınlar Denizi Mahallesi’nde detaylı temizlik çalışması

18:13 - Yaşam

Battalgazi Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi

18:01 - Yaşam

Günün Manşetleri

Domaniç-İnegöl karayoluna taş düştü

20:07 - Bursa

Zelenskiy'den hızlı çark!

19:06 - Siyaset

"Yanan otelde tedbirsizlik had safhada!

18:42 - Siyaset

Bursaspor’da Kütahyaspor hazırlıkları başladı

18:39 - Bursaspor

Acun Ilıcalı ve Saadetin Saran'a 3 yıl hapis istendi

18:06 - Gündem