?>

Fatih Erbakan: "Yeniden Refah Partisi’nin hiçbir ferdi Millet İttifakı’na oy vermez"

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN, PARTİSİNİN GAZİANTEP İL BAŞKANLIĞINDA KONUŞTU

Siyaset - 2 yıl önce

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Gaziantep il binasında basın toplantısı düzenledi. Erbakan, Yeniden Refah Partisinin hiçbir ferdinin Millet İttifakı’na oy vermeyeceğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Gaziantep il başkanlığını ziyaret etti. Fatih Erbakan düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Depremle ilgili konuşan Erbakan, Doğal Afetlerle Mücadele Bakanlığı’nın kurulması gerektiğini belirterek Türkiye’nin afetlere hazırlıklı olması gerektiğini söyledi. “Doğal Afetlerle Mücadele Bakanlığı’nın kurulması gerekiyor”

Erbakan, “Yaşanan deprem felaketinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen halen acısını içimizde hissediyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum. Doğal Afetlerle Mücadele Bakanlığı’nın kurulması gerektiğini ifade ettik. AFAD var, Kızılay var, çeşitli kuruluşlar var ama bunların aksayan yönleri olduğu ortaya çıktı. Türkiye doğal afetlerin çok sık karşılaştığı bir ülkedir. Buna her zaman hazırlıklı olmalıdır” dedi. “Millet İttifakı, vadettiği projelerle milli değerlerimize karşı”

Erbakan, Millet İttifakı ve destekçilerinin açıklamalarının milli değerlere uymadığını açıklayarak, “14 Mayıs’ta son derece kritik bir seçimle karşı karşıyayız. Bu seçimlere giderken karşımızda sol sosyalist, komünist fraksiyonların toplandığı bir Millet İttifakıyla karşı karşıyayız. Bu 6’lı masanın açıklamaları hepinizin malumudur. ‘Ayasofya’yı yeniden müze yapmamız gerekiyor. Eşcinsel evlilikler normaldir. LGBT Türk aile yapısını bozmaz’ diyorlar. Başörtüsüne Anayasal güvenceye karşı çıkıyorlar. Destekçileri ise, ‘Diyanet İşlerini kaldıracağız. Terör operasyonlarını durduracağız. Suriye’nin kuzeyinden Türk askerini çekeceğiz’ diyen bir 6’lı masayla karşı karşıyayız. Bunların destekçileri din derslerini tamamen kaldıracağını söylüyor. Doğrudan PKK terör örgütünün sözde yöneticileri çektikleri videolarla doğrudan doğruya bunlara destek açıklaması yapıyor. Dolayısıyla biz Yeniden Refah Partisi olarak ülkemizin, milletimizin bu zihniyete teslim edilmesine vesile olmamak adına bu seçimlerde Cumhur İttifakı’nın içerisinde yer aldık. AK Parti’yle yaptığımız mutabakattaki temel prensiplerimizi unutmayacağız, takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. “6’lı masaya Yeniden Refah Partinin hiçbir ferdi asla oy vermez”

Erbakan, “Yeniden Refah Partisi il başkanlarının Millet İttifakı’na oy vereceği hususundaki haberler gerçek dışıdır. İl başkanlarımızın da bizim de haberimiz yok. Zaten söyledikleri gibi bir durum söz konusu olamaz. Milli görüşün, Erbakan hocanın yıllarca savunduğu değerlere zıt görüş ortaya koyan bir 6’lı masaya Yeniden Refah Partisi’nin hiçbir ferdi asla oy vermez” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

İnegölspor'dan Kınama!

2023-04-03 14:49 - Bursaspor

Frutti Extra Bursaspor evinde kaybetti

2023-04-01 18:15 - Bursaspor

Nilüfer Musıki Derneği iftarda buluştu

2023-04-04 11:34 - Bursa

Bursa'ya değer katmak için güçbirliği

2023-04-01 12:39 - Bursa

BTÜ ve BESOB arasında işbirliği protokolü

2023-04-03 10:57 - Bursa

DEVA Osmangazi; 'AOS Hastanesi'nin otopark sorunu çözülmeli'

2023-04-01 23:28 - Bursa

CHP Gemlik’te sandık güvenliği tamam

2023-04-03 09:28 - Bursa

'Drift' yaparken yakalandı, 32 bin TL ceza yedi; o anlar kamerada

2023-04-02 03:07 - Asayiş

Bursalılara BUSKİ'den önemli fatura uyarısı!

2023-04-04 11:10 - Bursa

Bursa’da deniz manzarası eşliğinde ders çalışma imkanı

2023-04-01 12:43 - Bursa

İlgili Haberler

Trump’tan Kanada’ya yeni gümrük vergisi tehdidi

22:37 - Siyaset

Alinur Aktaş’tan Özel’e tepki

22:52 - Siyaset

Arap Birliği, Gazze’nin yeniden inşası konusunda "Mısır Planı"nı kabul etti

23:05 - Siyaset

Kanada Başbakanı Trudeau’dan Trump’a gümrük vergisi tepkisi: "Çok aptalca bir şey"

21:41 - Siyaset

Bakan Göktaş: "İftar sofraları değerlerimizi kuşaktan kuşağa aktarıyor"

20:00 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sağlık çalışanları iş bırakıyor!

09:11 - Gündem

Bursa'da DEAŞ terör örgütü operasyonu

08:11 - Bursa

ÜVEY EVLATLIĞA DEVAM !

08:05 - Bursa

Bursa Nilüfer'de silahlar konuştu

03:17 - Bursa

Bursa OSB’lere doymuyor! Sıra Gemlik’te

00:10 - Bursa