?>

Hırsızlık yapan şarkıcıyı ifşa etti

Koronavirüs salgınından dolayı evlerinde kalan çocuklar için şarkı yazan popçu Buray, bestesinin Azeri bir şarkıcı tarafından çalındığını görünce sosyal medya hesabından ifşa ederek tepki gösterdi.

Magazin - 5 yıl önce

Ünlü popçu Buray, koronavirüs salgını sürecinde evlerinde kalan çocukları neşelendirmek için "Evde Kal" adlı bir şarkı yaptı. Şarkısının Azeri bir şarkıcı tarafından çalındığını gören Buray, sosyal medya hesabından sitem etti.
İFŞA ETTİĞİ ŞARKICIDAN DAVACI OLACAKBestesinden danslarına kadar şarkının birebir çalınmasıyla büyük şaşkınlık yaşayan şarkıcı, sosyal medya hesabından şarkıyı ve şarkıcıyı ifşa ederek şunları dedi: "Alın size bir emek hırsızı! Sözleri melodileri geçtim, çocukların danslarından, perküsyon vuruşlarına kadar kopyalanmış, sonra söz/müzik: kendi adını yazmış. Biz de bunu şikayet edeceğiz de mahkemelerde koşuşturacağız da değer mi şimdi yaptığına? Halka ışık, çocuklara moral olsun diye yazdık biz bu şarkıyı. Ticari bir amaç gütmedik. O yüzden tazminat gibi bir arayışımız olmayacak. Ama ne kadar da iyi niyetle yapılmış olursa olsun, verdiğimiz emeğin başka isim altında görülmesi bizi üzüyor. Bu aslında bize değil, kopyalayan sanatçının kendi fanların yapmış olduğu bir ayıp. Zaten insanlar ona bu davranışından dolayı hanesine eksi puan yazacaktır."
Buray paylaşımının ardından harekete geçen Azeri şarkıcı Ahmed Mustafeyev, şarkısını YouTube hesabından kaldırdı.

Haftanın Öne Çıkanları

Otomobille motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 1 yaralı

2020-05-06 23:57 - Asayiş

Gri listedeki terörist öldürüldü

2020-05-07 14:53 - Gündem

Rusya’da vaka sayısında yeni rekor

2020-05-07 14:48 - Dünya

İtalya’da son 24 saatte korona virüsten 369 ölüm

2020-05-07 01:40 - Gündem

Vali Kaymak’tan immün plazma bağışçılarına sertifika

2020-05-06 22:16 - Gündem

Piyanist’in eşi Halina Szpilman hayatını kaybetti

2020-05-05 16:50 - Yaşam

Borsa günü düşüşle tamamladı

2020-05-07 00:32 - Ekonomi

Maske kullanımı ve sosyal mesafe filyasyon süresini kısaltıyor

2020-05-07 00:00 - Gündem

Kuveyt’ten gelen 276 Türk vatandaşı yurda yerleştirildi

2020-05-07 01:32 - Gündem

Taziye sahibi ve 6 kamu çalışanına sosyal mesafe cezası

2020-05-07 01:32 - Gündem

İlgili Haberler

Müzik ve klarnet tutkusuyla hayata bağlandı

12:42 - Magazin

Melek Mosso Bali'de hastanelik oldu

16:28 - Magazin

Gözlerinden etkilendi klibinde oynattığı atı satın aldı

12:52 - Magazin

Rus gelin Türk usulü düğünle dünya evine girdi

11:50 - Magazin

Malatya Park AVM’ de Kadınlar Günü etkinliği

16:03 - Magazin

Günün Manşetleri

Kestel Belediyesi’nden muhtarlarla iftar buluşması

12:05 - Bursa

Bursa Şehir Hastanesi’nde başmüfettişi bile kandırdıkları ortaya çıktı

11:45 - Bursa

Binlerce kişi, aynı sofra etrafında buluştu

11:27 - Bursa

Büyükşehir’den üreticiye ekipman desteği

11:07 - Bursa

Bursa İtfaiyesi, Şubat ayında bin 188 olaya müdahale etti

10:54 - Bursa