?>

İçme suyu ihalesi öncesi son hazırlıklar

Düzce belediyesi’nin, şehir şebekesini yenilemek suretiyle içme suyunda yaşanan sorunları kalıcı olarak çözmek üzere yürüttüğü ‘düzce merkez içmesuyu projesi’ kapsamında iller bankası’ndan gelen heyet düzce’de saha gezisi gerçekleştirdi.

Gündem - 8 ay önce

Düzce Belediyesi’nin, şehir şebekesini yenilemek suretiyle içme suyunda yaşanan sorunları kalıcı olarak çözmek üzere yürüttüğü ‘Düzce Merkez İçmesuyu Projesi’ kapsamında İller Bankası’ndan gelen heyet Düzce’de saha gezisi gerçekleştirdi.

Dünya Bankası’ndan sağlanan finansman ile İller Bankası A.Ş. tarafından Türkiye Deprem, Sel ve Orman Yangınları Acil İmar Kredisi (TEFWER) kapsamında hayata geçirilecek ‘Düzce Merkez İçmesuyu Projesi’ ihale aşamasına geldi. 45 milyon Euro bütçeli projenin yapım ihalesi öncesi hazırlıklar sürerken, İller Bankası’ndan bir heyet Düzce’ye geldi.

İlbank Ankara Bölge Müdürlüğü’nden Çevre Mühendisi Aslı Yıldırım ile TEWFER Projesi Çevre Sorumlusu Nurgül Demirci ve Sosyal Sorumlusu Ceren Sağkurt’un da aralarında bulunduğu 13 kişilik heyet, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Okan Kaltu, Fen İşleri ve Su Kanalizasyon Müdürü Fatih Yalçın, birim personelleri Taner Yörük ve Aydın Otlu ile toplantıda bir araya geldi.

Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, ‘Düzce Merkez İçmesuyu Projesi’ ile ilgili hazırlanan çevresel ve sosyal yönetim planı ele alındı. Durum değerlendirmesi yapılarak, projenin ilerleyişi ile ilgili sürecin görüşüldüğü toplantıda, İlbank heyeti çalışmalarla alakalı görüş ve yönlendirmelerini belediye yetkilileri ile paylaştı.

Toplantı sonrası saha gezisine çıkan İlbank heyeti, arıtma tesisinde ve içme suyu kaynaklarını oluşturan Uğur Suyu ile Bıçkı Deresi üzerindeki regülatör inşaatlarında teknik incelemelerde bulundu.

İçme suyu şebekesinin yenilenmesini ve 30 bin m3 kapasiteli bir su deposu yapılmasını öngören 45 milyon Euro bütçeli projenin yapım ihalesinin en yakın zamanda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Koray Aydın istifa etti!

2024-06-27 16:06 - Gündem

Yalova’da oto lastik dükkanı alevlere teslim oldu

2024-06-29 16:39 - Asayiş

Çocuk müstehcenliği operasyonu

2024-07-01 10:11 - Gündem

Sürücülerin yol verme kavgası kamerada

2024-06-28 09:55 - Asayiş

Yaz Kur’an kursları başladı

2024-07-01 16:07 - Eğitim

Red Bull Back Line başlıyor

2024-06-28 11:08 - Spor

Rize usulü asansör

2024-06-29 11:42 - Gündem

Kosova Başbakanı Kurti, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüşmeyi reddetti

2024-06-26 21:11 - Siyaset

Eşsiz Pırlanta Yüzük Modellerini Blue Diamond İle Keşfedin!

2024-06-27 17:23 - Gündem

Amasya Üniversitesi 5bin320 mezun verdi

2024-06-30 11:45 - Eğitim

İlgili Haberler

Çocuk ve gençler arasında tehdit unsuru

08:14 - Gündem

Vali Eldivan, VKS toplantısına katıldı

04:39 - Gündem

Vali Aydoğdu, VKS toplantısına katıldı

04:33 - Gündem

Terzi Sofrası, Ramazan ayı boyunca hizmet verecek

04:26 - Gündem

Tercan’da fırınlar denetlendi

04:13 - Gündem

Günün Manşetleri

Bursa'da DEAŞ terör örgütü operasyonu

08:11 - Bursa

ÜVEY EVLATLIĞA DEVAM !

08:05 - Bursa

Bursa Nilüfer'de silahlar konuştu

03:17 - Bursa

Bursa OSB’lere doymuyor! Sıra Gemlik’te

00:10 - Bursa

Alinur Aktaş’tan Özel’e tepki

22:52 - Siyaset