Bursaspor’a ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle Bursa camiasının haklı takdirini kazanan NİLBİAD, Osmangazi İlçesi’nde yer alan İstiklal İlkokulu’na futbol kalesi desteği sağladı. Öğrenci Başkanı Elif Altınırmak’ın İstiklal İlkokulu’nda öğrenim gören arkadaşları için düşündüğü futbol kaleleri projesi için İstikal İlkokulu’nda bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri Hüseyin İşçan, Şaban Serbest ve Ünsal Düzgün, Okul Müdürü Cevdet Çelik, tarafından ağırlandılar.
Böylesine anlamlı bir projede yer aldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Hüseyin İşçan, ”Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın spor sevgisi ile büyümesi için bu proje bizleri de heyecanlandırdı. Tarihi bir geçmişi olan İstiklal İlkokulu’na sadece futbol kalelerini değil belki de geleceğin futbolcularını da kazandıracağız. NİLBİAD olarak evlatlarımızın yüzlerini bir nebze olsun güldürebilmek her şeyden daha değerli” dedi.
NİLBİAD Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Okul Müdürü Cevdet Çelik” Devletimizin bizlere sağlamış olduğu desteğin yanında hayırsever iş adamlarının ve derneklerimizin de bu desteği mutluluk verici. Okulumuz’da öğrenim gören 950 öğrencimiz bu destek sayesinde spor sevgisini daha da içselleştirerek gelişim kazanacaklar” sözlerine yer verdi.
Kalelerin okula kazandırılmasının ardından okul Başkanı Elif Altınırmak, NİLBİAD Yönetim kurulu üyesi Hüseyin İşçan’a teşekkür plaketi takdim etti.