?>

Kadir Gecesi’nde Şahinbey Millet Cami doldu taştı

Kadir gecesi’nde şahinbey millet cami doldu taştı

Gündem - 11 ay önce

On binlerce vatandaş Kadir Gecesi’nde Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ne akın etti. Caminin içi ve avlusu tıklım tıklım dolup taştı.

İnsanlara dünya ve ahirette mutlu olmanın yollarını gösteren, karanlıklardan çıkarıp aydınlığa kavuşturan İslam dininin kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’in Ramazan ayında indirildiği, Kadir Gecesi’nde Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi doldu taştı. Açıldığı günden bu yana çevre illerdeki vatandaşların ve Gazianteplilerin ilgi odağı olan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde namaz sonrası Şahinbey Belediyesi tarafından vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi.

Millet Cami doldu taştı

Gaziantep’te Kadir Gecesi’nde on binlerce kişi Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ne akın etti. Tüm İslam aleminin en önemli gecelerinden biri olan Kadir Gecesi, Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi ’nde huşu içinde geçirildi. On binlerce vatandaş, bu mübarek geceyi Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde ihya etmek için adeta bir araya geldi. Cami, Kadir Gecesi dolayısıyla tıklım tıklım dolarken, on binlerce kişi camiye sığamadı. 7’den 70’e her yaştan insan, cami avlularında ve çevresinde dualarla Kadir Gecesi’ni idrak etti. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından teravih namazını da kılan genç, yaşlı, çocuk on binlerce vatandaş, gece boyunca ibadetlerini yerine getirerek bu özel gecenin huzurunu yaşadı.

Kadir Gecesini vatandaşlarımızla birlikte kutladık

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Kadir Gecesi’ni vatandaşlarla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Ramazan Ayı’nın en değerli gecesi olan Kadir Gecesi’ne erişmiş bulunmaktayız. Ramazanların manevi havası Kadir Gecesi’yle doruklara çıkmakta ve bayramla taçlanmaktadır. Kadir Gecesi, Yüce Allah’ın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı mübarek gecedir. Bizde bu mübarek gecede Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde vatandaşlarımızla birlikte dua ettik. Türkiye’nin ikinci büyük camisi olan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nin bu mübarek gece de dolup taşması bizleri ayrıca mutlu etti” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Seçim kaybedilince indirimler iptal oldu

2024-04-02 17:10 - Gündem

Alanya’da erkek öğrenci yurdundaki istismar davasının ilk duruşması görüldü

2024-04-01 20:10 - Asayiş

Altay’ın konuğu Bandırmaspor

2024-04-02 10:14 - Spor

Göztepe, Kocaelispor deplasmanında

2024-04-02 10:10 - Spor

Otomobil traktöre çarptı. 1 ölü, 1 yaralı

2024-04-04 18:12 - Asayiş

Oto galeriye silah baskını

2024-04-03 13:32 - Gündem

İskilip Kaymakamlığının projesine Japonya Büyükelçiliğinden onay

2024-04-03 18:15 - Eğitim

Aydın’da trafik kazası: 1 ölü

2024-04-01 13:23 - Asayiş

Önce kaza yaptı, ardından sevgilisini boğazından bıçakladı

2024-04-04 20:10 - Asayiş

15’i çocuk 25 düzensiz göçmen yakalandı

2024-04-06 17:06 - Gündem

İlgili Haberler

Bayburt’ta öğretmen ve öğrenciler ihtiyaç sahipleri için Ramazan kolileri hazırlıyor

11:14 - Gündem

Sadece Ramazan’da yapılıyor, tarifini sır gibi kimse bilmiyor

11:15 - Gündem

Çetin Emeç Kadıköy’de anılacak

11:06 - Gündem

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla bir araya geldi

11:09 - Gündem

Ramazan’da Kur’an-ı Kerim ve dini kitaplara rağbet arttı

11:09 - Gündem

Günün Manşetleri

Umurbey'in tarihi dokusu için imzalar atıldı

10:48 - Bursa

Bursa Büyükşehir’den Ramazan’a özel iki sergi

09:49 - Bursa

Gemlik Belediyesi 1000 kişiyi iş sahibi yaptı

09:36 - Bursa

Sağlık çalışanları iş bırakıyor!

09:11 - Gündem

Bursa'da DEAŞ terör örgütü operasyonu

08:11 - Bursa