?>

Uludağ Enerji'den öğrencilere özel çalışma

Enerji tasarrufu ve güvenliği bilincini artırmayı hedefleyen Uludağ Enerji, geleceğin enerji tüketicilerini bilinçlendirme yolunda önemli adımlar atıyor.

Bursa - 4 ay önce

Güney Marmara Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Uludağ Enerji müşterilerine enerji tedarik ederken karbon ayak izini azaltmayı amaçlayarak, dijital teknolojiler ve yenilenebilir enerji çözümlerine yatırımlarıyla enerji verimliliğini artırıyor. Müşteri memnuniyetini sağlamada dijital kanallar ve geri bildirim süreçleriyle yüksek bir standart belirleyen Uludağ Enerji, modern altyapısı ve çevre dostu uygulamalarını sürdürülebilirlik odaklı bir vizyonla birleştiriyor.

Çocuklara enerji tasarrufu bilinci kazandırıyor

Uludağ Enerji, çocuklara enerji tasarrufu bilincini erken yaşlarda kazandırmak amacıyla, kültürel mirasımızın değerli bir parçası Karagöz gölge oyununu modern bir eğitim aracı olarak sunarken, sanal gerçeklik (VR) teknolojisini de etkin bir öğrenme yöntemi olarak kullanıyor. "Karagöz ve Hacivat ile Enerji Tasarrufu" gösterisiyle çocuklara günlük hayatta uygulanabilir tasarruf ve güvenlik yöntemlerini eğlenceli bir yaklaşımla anlatıyor. VR teknolojisi aracılığıyla ise enerji tasarruflu ve tasarrufsuz dünya senaryolarını deneyimlemelerini sağlıyor. Projeler, çocukların çevre bilinci kazanmasına katkıda bulunurken, enerjiyi bilinçli tüketme alışkanlıklarını da kalıcı hale getiriyor.

Enerji tasarrufu bilincini toplumda yaygınlaştırmayı hedeflediklerini vurgulayan Uludağ Enerji CEO’su Sinan Öktem, “Uludağ Enerji olarak büyük bir enerji grubuyuz. Dağıtım ve perakende işleri yapıyoruz. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova ana faaliyet şehirlerimizde hizmet veriyoruz. 5 milyondan fazla insana dokunuyoruz ve bu kapsamda topluma katkıda bulunmamız gerektiğini düşünüyoruz. Çeşitli sosyal sorumluluk başlıklarımız var ve bunlardan bizim için en önemlisi enerji tasarrufu ve verimliliği diyebiliriz. Projelerimizden ilki 2018 yılında hayata geçirdiğimiz Enerjini Geleceğe Taşı, hedef kitle olarak çocukları benimsedik çünkü tasarruf ve verimliliği onlara küçük yaşta aşılayabilirsek geleceğe daha güvenle bakabiliriz. VR gözlüklerle miniklere gelecekten kesitleri eğlenceli ve çarpıcı bir biçimde öğretiyoruz. Bu projeyle bugüne kadar 160 okulda 4 binin üzerinde çocukla buluştuk. Aynı zamanda Karagöz Gölge Oyunlarıyla da çalışmalarımızı destekliyoruz. 2022 yılında başlayan bu projede ise daha ilkokul çağındaki miniklerimize hitap ediyoruz. Onlara bu geleneksel kültürümüzü yaşatırken bu sayede nasıl enerji tasarrufu yapılabilir öğretiyoruz. Oyunda, kullanılmayan elektrikli aletlerin fişten çekilmesi, lambaların gereksiz yere açık bırakılmaması gibi basit fakat önemli tasarruf yöntemleri çocuklara keyifli bir şekilde anlatılıyor. Uludağ Enerji olarak çocuklarımızla başlayan bu enerji tasarrufu yolculuğunun fitilini ateşleyen şirket olmayı hedefliyoruz’’ dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Sakaryaspor, Marmara derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor

2024-11-06 16:40 - Spor

Minikler kan bağışı çağrısında bulundu

2024-11-02 11:58 - Sağlık

Yunusemre Belediyesinin eğitmenleri eğitimden geçti

2024-11-03 12:39 - Eğitim

Kayseri ASKF’den ahde vefa

2024-11-06 16:08 - Spor

Balıkesir geleceğin sürücüleri yetişiyor

2024-11-05 14:14 - Eğitim

Büyükkarıştıran Belediyesi’nde işçi kıyımı iddiası

2024-11-07 09:50 - Siyaset

Dörtyol’da taziye yemeğinin kaldırılması görüşüldü

2024-11-07 17:39 - Yaşam

Burak Kızılhan: "Yankı uyandıracak bir stadyum isim sponsorluğunu hedefliyoruz"

2024-11-02 12:03 - Spor

Erzincan’dan Elazığ’a balık sevkiyatı başladı

2024-11-04 06:43 - Ekonomi

"Gayrimenkul satışlarında yılın rekoru"

2024-11-04 13:05 - Ekonomi

İlgili Haberler

BUSİAD iftarına 2050 damgası

22:45 - Bursa

İnegöl'de Kurşunlu dereleri ıslah ediliyor

21:23 - Bursa

Ramazan Acar; 'TYP okullar tatile girene dek uzatılmalı'

21:17 - Bursa

Sarıbal; 'Son 3 yılda gıda enflasyonu yüzde 289!'

21:08 - Bursa

Domaniç-İnegöl karayoluna taş düştü

20:07 - Bursa

Günün Manşetleri

Alinur Aktaş’tan Özel’e tepki

22:52 - Siyaset

Suat Toktaş serbest bırakıldı

22:06 - Asayiş

İnegöl'de Kurşunlu dereleri ıslah ediliyor

21:23 - Bursa

Domaniç-İnegöl karayoluna taş düştü

20:07 - Bursa

Zelenskiy'den hızlı çark!

19:06 - Siyaset