?>

Kepez’in genç voleybolcusu İzmir’e transfer oldu

KEPEZ BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ VOLEYBOLCULARIDNAN ŞEVVAL BUDAMA, TAM BURSLU OLARAK İZMİR GELİŞİM KOLEJİ'NE TRANSFER OLDU.

Spor - 1 yıl önce

Kepez Belediyesi Spor Kulübü voleybolcularıdnan Şevval Budama, tam burslu olarak İzmir Gelişim Koleji’ne transfer oldu.

Sporcularını kendisi yetiştiren Kepez Belediyesi Spor Kulübü, bireysel branşlarda olduğu gibi takım sporlarında da oyuncularını başka şehirlere ya da üst lig takımlarına transfer etmeye devam ediyor. Bunun son örneklerinden voleybol takımının pasörü Şevval Budama, İzmir Gelişim Koleji’nden tam burs teklifine ‘evet’ dedi. Kepez’de 6 yıldır oynayan ve 2’inci Lig’de mücadele veren A Takımına kadar yükselen 16 yaşındaki ve 1.78 boyundaki Budama, İzmir’de de aynı ligde ter dökecek. İzmir teklifine çok sevindiğini belirten Budama, ‘Artık bir şekilde çıkmak lazım, burası önümü açacak. Beni yetiştiren tüm antrenörlerime teşekkür ederim’ dedi.

"Aile desteği önemli"

Aynı zamanda kulüpte tenis antrenörlüğü yapmış olan beden eğitimi öğretmeni baba Sinan Budama, kızının en büyük destekçisi durumundayer alıyor. Büyük düşünmek için büyük adımlar atmak gerektiğini belirten baba Budama, “Kızım adımını attı, inşallah başarır ve onu daha iyi yerlerde görürüm “dedi.

Çocuk yaşta tanıştığı sporcusunun güzel bir adım attığını belirten voleybol başantrenörü Koray Turgut, basamakları çıkmaya devam edeceğine inandığını söyledi. Bu ve benzer transferlerin takımı motive ettiğini belirten Turgut, “Şevval ve babası gibi düşünen çok yok. Üniversite sınavları gelince tüm emeklerini çöpe atabiliyorlar. Aile desteği belli bir noktada tıkanabiliyor. Şevval’in hem annesi hem babası spordan geldiği için çok şanslı. Bu imkana sahip olan oyuncu az. Sultanlar liginde ve birinci liglerde oynayan sporcularımız bizi gururlandırıyor” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa Cumalıkızık Orman Parkı açıldı

2023-07-15 11:14 - Bursa

Bursalı iş insanı Cenk Ayber vefat etti

2023-07-16 12:00 - Bursa

Bayburt'ta nehir üzerine yapılan cam köprü turizme katkı sağlıyor

2023-07-17 11:57 - Yaşam

Bursa Gemlik'te trafik kazası: 1 ölü 4 yaralı

2023-07-17 17:19 - Bursa

OYAK Renault'tan yeni ortaklık

2023-07-18 11:08 - Bursa

Recep Günay "Gündemimizde Kongre Yok"

2023-07-15 07:46 - Bursaspor

Diyarbakır’da 21 branşta 30 bin çocuk ücretsiz spor eğitimi alıyor

2023-07-14 13:27 - Spor

Doğubayazıt “Senforock” Konserine Evsahipliği Yapacak

2023-07-17 14:27 - Yaşam

TOGG’a çarpan patpatın sürücüsü: “TOGG çok sessizdi nasıl geldiğini bile farketmedim”

2023-07-11 13:00 - Gündem

4,1 büyüklüğünde deprem

2023-07-12 21:00 - Bursa

İlgili Haberler

Salihli judoda Süper Lig’e yükseldi

14:53 - Spor

Galatasaray’da Kayserispor maçı hazırlıkları başladı

14:37 - Spor

Eskişehirli sporcu Mehmet Altınoluk, uluslararası turnuvada 3. oldu

14:16 - Spor

Elazığ Orman Spor Kulübü kuruldu

14:03 - Spor

Muğla Büyükşehir okçusu Hazal Türkiye ikincisi oldu

13:57 - Spor

Günün Manşetleri

Bursa’da olta ustaları yarıştı

14:58 - Bursa

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgemizde ne DEAŞ ne PKK ve türevlerine yer yok

14:11 - Gündem

Bursa Yıldırım Belediyesi Geleneksel Sanatlar Merkezi kapılarını açıyor

14:07 - Bursa

İnegöl’de kaza: 3 yaralı

13:36 - Bursa

Filenin Sultanları'nın Dünya Şampiyonası'nda rakipleri belli oldu!

12:41 - Spor