?>

Kocasinan’ın ‘özel’ sporcusu Betül Solmaz, Türkiye üçüncüsü oldu

Kocasinan belediyesi spor kulübü down atletizm takımı sporcusu betül solmaz, türkiye özel sporcular spor federasyonunun (tössfed) organize ettiği türkiye salon atletizm şampiyonası’nda gülle atma kategorisinde türkiye üçüncüsü olurken osman sarıkaya ise 400 metre yarışında türkiye dördüncüsü oldu.

Spor - 3 ay önce

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Down Atletizm Takımı Sporcusu Betül Solmaz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun (TÖSSFED) organize ettiği Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda Gülle Atma kategorisinde Türkiye üçüncüsü olurken Osman Sarıkaya ise 400 metre yarışında Türkiye dördüncüsü oldu. Bronz madalya kazanan Betül Solmaz ile Sarıkaya’yı tebrik eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, özel çocukların başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığını belirterek, Kocasinan sporcularının buna büyük bir örnek teşkil ettiğini vurguladı.

İstanbul’da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda Kocasinan’ın ‘özel’ gururu olan sporcunun örnek teşkil ettiğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Öncelikle Türkiye Down Sendromlu Futsal Milli Takım ve Antrenörümüz Uğur Arı ile bütün teknik ekibi tebrik ediyorum. Böyle bir özel gururu yaşattıkları için emeği geçen herkes teşekkür ediyorum. Kocasinan Spor Kulübü’nde özel çocuklarımızın sahip oldukları yetenekleri ortaya çıkarma konusunda da onlara önderlik ediyoruz. Hizmetlerimizle özel çocuklarımız, büyük bir başarı hikayesi yazıyor. Özel çocukların başaramayacağı hiçbir şey yok. Onların hayatını kolaylaştırmak için desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz. Kocasinan Belediyesi olarak elimizden geldiğince sporun farklı branşlarında destekler veriyoruz. Bireysel spor, atletizm, futbol ve diğer alanlarda destekler devam ediyor. Özel kardeşlerimizin, hayatlarını renklendirmek ve spora yönlendirebilme noktasında katkılarımız devam ediyor. Sadece bu alanda değil, birçok alanda onların her zaman yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

Türkiye Down Sendromlu Futsal Milli Takım ve Kocasinan Spor Kulübü Antrenörü Uğur Arı ise spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

TCMB Başkanı Karahan: "2025 yılı sonunda enflasyonu yüzde 21’e indirmeyi hedefliyoruz"

2024-11-27 17:35 - Ekonomi

Gazi Yarı Maratonu başlıyor

2024-11-29 14:01 - Spor

Çorum’da iki otomobil çarpıştı:1 yaralı

2024-12-02 00:58 - Asayiş

Üç evden ziynet eşyası çaldı: Tutuklandı

2024-11-28 18:22 - Asayiş

Motosiklet kullanıcılarına ‘Kask’ uyarısı

2024-12-02 18:13 - Asayiş

Gazetecilerin haberlerine telif hakkı geliyor

2024-11-29 13:16 - Gündem

Pilot trafik kazasında hayatını kaybetti

2024-12-02 09:34 - Gündem

İsrail Gazze’de gazetecileri hedef alıyor: Can kaybı 191’e yükseldi

2024-11-30 20:39 - Asayiş

Kula’da üç araçlı zincirleme kaza: 3 yaralı

2024-11-29 23:10 - Asayiş

“El kaldırma, gönül al” konseri yoğun ilgi gördü

2024-11-29 18:19 - Yaşam

İlgili Haberler

Vali Aslan, şampiyon Yasin Tekneci’yi ağırladı

09:04 - Spor

Stanimir Stoilov: "2 puan kaybettiğimiz için üzgünüm"

00:10 - Spor

Thomas Reis: "Çılgınca bir maç oldu"

23:54 - Spor

İsmet Taşdemir: "Hayatımda böyle bir ofsayt çizgisi görmedim"

23:49 - Spor

Osman Zeki Korkmaz: "Çok kaliteli bir takımla oynadık"

23:40 - Spor

Günün Manşetleri

Trump, Ukrayna'yı sildi!

09:59 - Dünya

İş adamını evinin önünde haraca bağladılar!

09:49 - Gündem

Bursa dahil çok sayıda ilde zehir tacirlerine darbe

09:05 - Bursa

Bursa'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 5 yaralı!

08:41 - Bursa

ABARTIYORUZ !

08:29 - Bursaspor