?>

Körfez’e Kadın Yaşam Merkezi kazandırılacak

KÖRFEZ BELEDİYESİ’NİN 2023 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI BAŞKAN ŞENER SÖĞÜT BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TOPLANTIDA İLK OLARAK TUTANAK ÖZETLERİ OYLANDI. MECLİSİN AÇILIŞINDA KONUŞAN ŞENER SÖĞÜT, "İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE 2022 YILINI GERİDE BIRAKTIK. BİZLER 2023 YILINDA DA VAR GÜCÜMÜZLE KÖRFEZ İÇİN ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ" İFADELERİNİ KULLANDI.

Gündem - 2 yıl önce

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçeye Kadın Yaşam Merkezi kazandıracaklarını ifade ederek, "Burada kadınlarımıza yönelik diyetisyen, psikolog, aile danışmanı, mutfak atölyesi, zumba gibi aktivitelerin olacağı bir alan oluşturacağız. Bunun için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ortak protokol yapacağız" dedi.

Körfez Belediyesi’nin 2023 yılının ilk meclis toplantısı Başkan Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak tutanak özetleri oylandı. Meclisin açılışında konuşan Şener Söğüt, "İyisiyle kötüsüyle 2022 yılını geride bıraktık. Bizler 2023 yılında da var gücümüzle Körfez için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Gündem maddelerinin tek tek değerlendirildiği toplantıda, Başkan Şener Söğüt’e ilçede hayata geçirilecek Kadın Yaşam Merkezi için Büyükşehir Belediyesi ile protokol yapma yetkisi de verildi. Proje ile ilgili bilgi veren Başkan Söğüt, "Daha önce Günışığı Derneği olarak kullandığımız binaydı. Burada tadilatlar yaptık ve Kadın Yaşam Merkezi olarak hazırladık. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte burada Kadın Yaşam Merkezi faaliyetini sürdüreceğiz. Burada kadınlarımıza yönelik diyetisyen, psikolog, aile danışmanı, mutfak atölyesi, zumba gibi aktivitelerin olacağı bir alan oluşturacağız. Bunun için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ortak protokol yapacağız" dedi.

Gündem maddelerinin karara bağlandığı toplantıda son olarak Denetim Komisyonu’nda yer alacak meclis üyeleri de seçildi. Gizli oylama ile yapılan seçim sonrasında denetim komisyonuna; AK Parti’den Kadir Alçık ve Murat Gülbiçim ile İYİ Parti’den Enver Okan seçildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Türkler en çok o millete benziyor!

2023-01-02 11:32 - Yaşam

Eski Bakan Eroğlu: "76 şehrin su meselesini kökünden çözdük"

2022-12-28 17:53 - Gündem

2023’e kaza yaparak girdi

2023-01-01 01:01 - Asayiş

Kırkpınar Başpehlivanı Şimşek'in unvanı, kemeri, ödülleri elinden alınacak

2023-01-03 09:27 - Gündem

Bozüyük’te yılbaşında 273 araç denetlendi

2023-01-02 15:05 - Asayiş

Antalya’da öğrencilere 1 yılda 40 bin spor malzemesi dağıtıldı

2022-12-28 13:19 - Eğitim

Galatasaray’dan maç sonu büyük sevinç

2022-12-29 19:40 - Spor

Benzine zam!

2022-12-30 11:13 - Ekonomi

Brezilya efsane futbolcu Pele'ye veda ediyor

2023-01-02 18:40 - Spor

Milli Eğitim Bakanı Özer, Kastamonu’da cenaze törenine katıldı

2023-01-01 16:25 - Gündem

İlgili Haberler

Çorum Valisi Çalgan lise öğrencileri ile iftarda buluştu

22:35 - Gündem

STK’lar Kağıthane Belediyesi’nin iftarında bir araya geldi

21:20 - Gündem

Samsun’da Aile Yılı çalışmaları

21:20 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, iftarda Fidan ailesini ziyaret etti

21:01 - Gündem

Özer Celep ‘Kutsal Emanetlerin’ bakımını yapıyor

18:27 - Gündem

Günün Manşetleri

Suat Toktaş serbest bırakıldı

22:06 - Asayiş

İnegöl'de Kurşunlu dereleri ıslah ediliyor

21:23 - Bursa

Domaniç-İnegöl karayoluna taş düştü

20:07 - Bursa

Zelenskiy'den hızlı çark!

19:06 - Siyaset

"Yanan otelde tedbirsizlik had safhada!

18:42 - Siyaset