?>

Kum Voleybolu ve Sokak Basketbolu Turnuvası’nın final müsabakaları yapıldı

Başkan bakkalcıoğlu sporsever gençlerle bir araya gelerek final heyecanlarına ortak oldu

Gündem - 6 ay önce

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Kurtuluş Günü Kutlama etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik olarak düzenlenen Kum Voleybolu ve Sokak Basketbolu Turnuvası müsabakalarına final müsabakaları yapıldı.

Bozüyük Belediyesi tarafından geleneksel olarak 4 Eylül Basketbol Sahasında gerçekleştirilen, sportmenliğin ve centilmenliğin ön planda olduğu spor turnuvası yoğun ilgi gördü. 70 takımın yer aldığı turnuvada 170 sporcu centilmence mücadele ederken turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvayı ziyaret eden Başkan Bakkalcıoğlu etkinlik alanını gezerek sporcuları ve vatandaşları selamladı, katılımcılarla görüşerek sohbet etti. Müsabakaları da bir süre izleyen Başkan Bakkalcıoğlu turnuvada derece alan takımların sporcularını tebrik ederken final oynayacak takımlara da başarılar diledi. Başkan Bakkalcıoğlu gençlerin her zaman yanlarında olduğunu belirterek “Gençlerimizin göstermiş olduğu ilgi ve sevgi bize de güzel enerji verdi. Etkinliğimize katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvaya katılan sporseverler, turnuva boyunca sporla dolu güzel vakit geçirdiklerini ve çok eğlendiklerini belirterek turnuvanın düzenlenmesinde başta Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Turnuvada dereceye giren takım ve sporculara ödüllerinin 4 Eylül kurtuluş günü etkinliklerinde takdim edileceği öğrenildi.

Turnuva sonunda şampiyonluğu göğüsleyen takımlar ise Basketbol Turnuvasında büyük erkekler kategorisinde Çaça Balters, genç erkekler kategorisinde Balba Zorlandın, genç kızlar kategorisinde Ceyf ve Voleybol Turnuvasında büyük kızlar kategorisinde Balık Ekmek, küçük kızlar kategorisinde Kehribar ile Boncuk ve erkekler kategorisinde Yıldızlar adlı takımlar oldu.

Haftanın Öne Çıkanları

Sefo Gaziantep’te sevenleriyle buluşuyor

2024-08-26 11:07 - Magazin

Erciyes’in kokusu parfüm oldu

2024-08-24 13:17 - Teknoloji

Mangal keyfi 400 bin liraya mal oldu

2024-08-27 09:18 - Asayiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tüm denizaltılarımızı 2029 yılına hizmete alarak donanmamızın gücüne güç katacağız”

2024-08-24 19:13 - Siyaset

Sarıgöl ovası soğuk hava deposuna dönüştü

2024-08-24 12:24 - Ekonomi

‘Her nefis ölümü tadacaktır’ dediği anda kazaya karıştı

2024-08-27 12:20 - Asayiş

Zonguldak’ta orman yangını

2024-08-26 14:43 - Asayiş

21 yıllık müdür görevi devretti

2024-08-27 18:09 - Eğitim

ETB başkanı Oral faaliyetlerini anlattı

2024-08-26 17:17 - Ekonomi

Üreticilerden ‘borç erteleme’ talebi

2024-08-23 17:01 - Ekonomi

İlgili Haberler

Bir genç daha öldü!

14:59 - Gündem

Elazığ Belediyesinde, işitme engelli kadınlara yönelik eğitimler sürüyor

14:51 - Gündem

Ramazan’ın bereketi Burhaniye’de paylaşılıyor

14:57 - Gündem

En az 1 çalışanı bulunan tüm işyerlerine defter bulundurma zorunluluğu geldi

14:50 - Gündem

Ahmet Akın, Ramazan Geleneğini Balıkesir’de yaşatıyor

14:51 - Gündem

Günün Manşetleri

Mudanya'da ihtiyaç sahipleri ücretsiz bir şekilde 'Gıda Bankası'na gidebilecek

14:22 - Bursa

Borsa İstanbul'a manipülatif gözaltıları!

13:51 - Gündem

Bursa tekstili Los Angeles'ta

13:30 - Bursa

Bursa'nın en önemli trafik sorununda çözüm!

13:22 - Bursa

Bursa'da gerçekleşecek depremde yıkılacak bina sayısı açıklandı

13:13 - Bursa