?>

“Kütüphane İkinci Eviniz” projesi radyoda seslendirildi

BŞEÜ GENEL SEKRETERİ ÖĞR. GÖR. ÖZGÜR ÖZCAN,

Gündem - 2 yıl önce

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Genel Sekreteri Öğr. Gör. Özgür Özcan, Kütüphane ve Bilgi Merkezi tarafından yürütülen ve kentteki üniversite öğrencilerinin eğitimlerine imkân sağlayan “Kütüphanemiz İkinci Eviniz” projesi Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) radyolarında seslendiridiğini söyledi.

Yapımcılığını Derya Çetindağ, sunuculuğunu ise Muhammet Kalem’in yaptığı ’Genç Yaşam’ programına bağlanan BŞEÜ Genel Sekreteri Öğr. Gör. Özgür Özcan, proje hakkında detaylı bilgiler paylaştı. TRT Radyo 1 ve TRT Çukurova Radyosu’nda canlı yayınlanan programa konuşan Genel Sekreter Öğr. Gör. Özcan, proje ile 70 bine yakın basılı eserin illimizde yaşayan tüm üniversite öğrencilerinin kullanımına açıldığını ifade etti.

Genel Sekreter Öğr. Gör. Özcan, “Özellikle deprem bölgesinden ilimize göç etmek zorunda kalan üniversite öğrencileri başta olmak üzere ilimizde yaşayıp uzaktan eğitime devam eden tüm üniversite öğrencilerine hizmet vermekteyiz. 7/24 salonumuzda hem internet hem de bilgisayar imkânı sağlamaktayız. Uzaktan eğitim dönemi boyunca devam edecek bu proje ile öğrencilerimize üniversite ortamında uzaktan eğitim olanağı sağlıyoruz. İlimizde oturan tüm üniversite öğrencilerini kütüphanemize bekliyoruz. Çünkü kütüphanemiz, ikinci eviniz” ifadelerini kullandı.

BŞEÜ Pelitözü Gölpark Misafirhanesinde deprem mağduru öğrenci, personel ve ailelerini misafir edildiğini hatırlatan Genel Sekreter Öğr. Gör. Özcan ayrıca 36 gönüllü personelin deprem sonrası çalışmalara katılmak üzere bölgeye naklinin sağlandığını belirtti. Genel Sekreter Öğr. Gör. Özcan, “İnşaat mühendisi 6 akademisyenimizi deprem bölgesinde görevlendirdik. Bu hocalarımız bölgedeki hasar tespit çalışmalarına katıldılar. Depremin yaralarını sarmak amacıyla tüm yurtta olduğu gibi üniversitemizde de çeşitli çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Bursaspor haftayı puansız kapadı

2023-03-19 15:52 - Bursaspor

Zehra'nın iş yerinde korkunç sonu!

2023-03-20 16:17 - Gündem

Bursa ulaşımını rahatlatan çalışma

2023-03-19 12:09 - Bursa

Çorum FK: 3 - Sivas Belediyespor: 0

2023-03-19 17:23 - Spor

Eskrimde Gaziantep’ten bir yıldız doğuyor

2023-03-22 15:58 - Spor

Çöpte bebek cesedi bulundu

2023-03-18 13:37 - Gündem

18 yaşındaki Ahmet Safa, Kocaeli’nin en genç milletvekili aday adayı oldu

2023-03-19 17:32 - Gündem

Salihli Beşiktaşlılar’dan yaşlılara karanfilli kutlama

2023-03-24 22:09 - Spor

Rusya: Sivastopol'deki tesislerimize 3 İHA ile saldırı yapıldı

2023-03-22 17:18 - Dünya

Gökhan Zan ve Ünal Karaman'a İYİ Parti rozeti takıldı

2023-03-22 10:50 - Gündem

İlgili Haberler

Vandallar, Aşık Veysel'in heykeline bir kez daha saldırdı

11:49 - Gündem

Ramazan ayının vazgeçilmezi ‘badem şekerine’ yoğun talep

11:41 - Gündem

Kızıltepe’de Ramazan ayında halka tatlısı ilgi artıyor

11:46 - Gündem

Ünye’de fırın ve marketler denetim altında

11:47 - Gündem

Büyükşehir Belediyesinden Kırkağaç’ta iftar sofrası

11:38 - Gündem

Günün Manşetleri

Bursaspor'a üye olanların kartları 10 Mart'ta teslim edilecek

11:36 - Bursaspor

İşte İmamoğlu'nun savcılık ifadesi

11:31 - Gündem

Maçkolik'e büyük ceza!

11:22 - Gündem

Umurbey'in tarihi dokusu için imzalar atıldı

10:48 - Bursa

Bursa Büyükşehir’den Ramazan’a özel iki sergi

09:49 - Bursa