?>

Melikgazi Belediyesi’nden İldem’e devasa park

Melikgazi belediyesi, son 5 yıl içerisinde hayata geçirdiği projelerle ilçede 270 park ve toplam 3 milyon metrekarelik yeşil alan oluşturarak vatandaşların sosyalleşmesine, çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmelerine ve şehir hayatının stresinden uzaklaşmalarına imkan tanıyor.

Yaşam - 5 ay önce

Melikgazi Belediyesi, son 5 yıl içerisinde hayata geçirdiği projelerle ilçede 270 park ve toplam 3 milyon metrekarelik yeşil alan oluşturarak vatandaşların sosyalleşmesine, çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmelerine ve şehir hayatının stresinden uzaklaşmalarına imkan tanıyor.

“6 bin 400 metrekarelik yeşil alanı daha Melikgazi’ye kazandırdık”

Park ve yeşil alan projelerinin; hem yetişkinlere, hem de çocuklara keyifli dinlenme alanları sunmakla beraber ilçenin estetik yapısını da güzelleştirdiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Son 5 yıl içerisinde yaptığımız 270 park ve 3 milyon metrekarelik yeşil alan sayesinde hemşehrilerimizi şehrin stresinden uzak tutarak dinlenmelerine imkan sağlıyor, aileleriyle keyifli vakit geçirmelerine katkıda bulunuyoruz. Sadece yeni parklar oluşturmakla kalmayıp, aynı zamanda kültürel etkinlikler ve sportif faaliyetlerin de desteklendiği, vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak atmosferler oluşturarak boş vakitlerini değerlendirmelerini sağlıyoruz. İldem bölgesinde bulunan Yeşilyurt Mahallesi’ne kazandırmış olduğumuz, halkımızın her yaştan bireyine hitap eden bu devasa parkımızı geniş yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor aletleri ve dinlenme alanları ile donattık. Toplamda 8 bin metrekarelik alana yayılan parkımızda 6 bin 400 metrekarelik hatırı sayılır büyüklükte bir yeşil alanı kazandırmış bulunmaktayız. Sadece yeni parklar yapmakla kalmıyor, mevcut parklarımızın bakım ve onarımlarını da düzenli bir şekilde yaparak kalitelerini artırıyoruz. Melikgazi’mize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Koku uzmanlığının ilk mezunları sertifikalarını aldılar

2024-09-27 09:41 - Eğitim

Kütahya Belediyesi’nin ’Mahallede Aile Atölyesi’ projesi başladı

2024-09-27 11:27 - Eğitim

Pendik’te otomobilin çarptığı motosiklet, kontrolden çıkarak park halindeki araca çarptı: 1 yaralı

2024-09-28 03:07 - Asayiş

Adanalı tatlıcı TEKNOFEST’te damakları şenlendirecek

2024-09-26 14:42 - Ekonomi

Durdurulan otomobilde 5 kilogram skunk uyuşturucu ele geçirildi

2024-09-26 19:07 - Asayiş

İş yerinde korkutan yangın

2024-09-26 21:33 - Asayiş

Van Valisi Ozan Balcı; "Tarihimize ve kültürümüze sahip çıkıyoruz"

2024-09-26 23:05 - Yaşam

Kayserispor-Beşiktaş maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak

2024-09-27 09:34 - Spor

Jandarmadan terör örgütü propagandasına geçit yok

2024-09-26 17:42 - Asayiş

Hakkari’de 6 kilo külçe altın ele geçirildi

2024-09-26 22:14 - Asayiş

İlgili Haberler

Afyonkarahisar’da doğaya ilk defa yaban keçisi bırakıldı

14:29 - Yaşam

Büyükşehir, daha temiz Kayseri için çalışmalarını sürdürüyor

14:27 - Yaşam

Büyükşehir hem üretiyor hem tasarruf sağlıyor

14:10 - Yaşam

İstanbul - İzmir otobanında sürücüleri şaşırtan görüntü

13:52 - Yaşam

Tarlada yiyecek arayan domuz sürüsü dronla görüntülendi

13:47 - Yaşam

Günün Manşetleri

Başkan Aydın, DAĞDER ailesi ile iftarda buluştu

14:17 - Bursa

Euro ilk kez 39 TL'yi geçti

13:32 - Ekonomi

"Bursamız her geçen gün güzelleşiyor"

12:24 - Bursa

Bursaspor'a üye olanların kartları 10 Mart'ta teslim edilecek

11:36 - Bursaspor

İşte İmamoğlu'nun savcılık ifadesi

11:31 - Gündem