?>

Meram’dan üniversite gençliğine destek

KONYA’NIN MERKEZ MERAM İLÇE BELEDİYESİNİN İLK KEZ GEÇTİĞİMİZ YIL “İLK ÜNİVERSİTEM İLK HARÇLIĞIM” SLOGANIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ EĞİTİM DESTEĞİ BU EĞİTİM YILINDA DA DEVAM EDİYOR.

Eğitim - 2 yıl önce

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesinin ilk kez geçtiğimiz yıl “İlk Üniversitem İlk Harçlığım” sloganıyla gerçekleştirdiği eğitim desteği bu eğitim yılında da devam ediyor.

Meram Belediyesi, ilk kez geçtiğimiz eğitim öğretim yılında “İlk Üniversitem İlk Harçlığım” sloganıyla hayata geçirdiği eğitim desteğini bu yıl da devam ettiriyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, üniversiteyi ilk kez kazanan ve bir lisans ya da ön lisans programına yerleşen tüm Meramlı öğrencilere bu eğitim öğretim yılı için 1500 TL nakit eğitim desteği verileceğinin müjdesini verdi. ilkuniversitem.meram.bel.tr internet adresi üzerinden yapılacak başvurular 4 Eylül Pazartesi günü başlıyor. “Üniversite gençliğimiz, bu anlamlı desteği güzel günlerde harcasın”

İlk kez 2022-2023 eğitim öğretim yılında uygulamaya koydukları “İlk Üniversitem İlk Harçlığım” eğitim desteğinin öğrenciler ve ailelerinden büyük beğeni aldığının belirten Başkan Kavuş, bu nedenle desteği bu yıl da artırarak devam ettirdiklerini kaydetti. Şartları taşıyan tüm Meramlı gençlere bir defaya mahsus olmak üzere eğitim desteği vereceklerini ifade eden Başkan Kavuş, “Gençlerimize ve ailelerine destek olmak ve yanlarında olduğumuzu göstermek için başlattığımız eğitim desteğine bu yıl da devam ediyoruz. Meram’da ikamet edip lisans ve ön lisans eğitimi vesilesiyle ülkemizin bir çok üniversitesine gidecek olan tüm örgün eğitim öğrencilerimize 1500 TL eğitim desteği sağlayacağız. Gelecek umudumuz gençliğimiz ilk üniversite harçlıklarını belediyemizden alacaklar, Meramlı olmaktan bir kez daha gurur duyacak. Onlar yeter ki bu ülkeye faydalı olmak için çabalasınlar, bizler gücümüz ölçüsünde onların ve ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Her bir üniversite öğrencimize eğitim hayatlarında başarılar diliyor, bu anlamlı desteği güzel günlerde harcamalarını temenni ediyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Tiktok, İsveç'te Kur'an'a saldırlar gerçekleştiren Momika'nın hesabını para kaza

2023-08-29 21:48 - Dünya

Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı

2023-08-29 20:31 - Spor

Sivasspor, Modou Barrow’u kadrosuna kattı

2023-08-28 16:25 - Spor

Mafyadan bakana tehdit!

2023-08-29 17:42 - Dünya

Vestel’den Filenin Sultanları’na özel reklam filmi

2023-08-28 09:48 - Spor

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

2023-08-28 21:25 - Gündem

TÜBİTAK’tan GİBTÜ’de önemli toplantı

2023-08-28 15:52 - Eğitim

İspanya'da şiddetli rüzgar ve sağanak yaralanmalara ve maddi hasara yol açtı

2023-08-27 17:02 - Dünya

Kars’ta sahte içki operasyonu

2023-08-28 12:45 - Asayiş

TEKNOFEST Ankara'da ASELSAN rüzgarı esecek

2023-08-27 14:58 - Teknoloji

İlgili Haberler

Hastane personeline uygulamalı yangın eğitimi

14:33 - Eğitim

GKV’li Faruk Çalışkan dünya şampiyonası yolcusu

14:22 - Eğitim

Türkeli’de öğrenciler mesleğin ustalarıyla buluştu

14:03 - Eğitim

Marmaris’te "Hepimiz İçin Bağımsız Gelecek" projesi Yeşilay köşesi ödülleri sahiplerini buldu

13:21 - Eğitim

Kastamonu Üniversitesi, yeni doğan taylardaki bağışıklık sistemini araştıracak

13:12 - Eğitim

Günün Manşetleri

Başkan Aydın, DAĞDER ailesi ile iftarda buluştu

14:17 - Bursa

Euro ilk kez 39 TL'yi geçti

13:32 - Ekonomi

"Bursamız her geçen gün güzelleşiyor"

12:24 - Bursa

Bursaspor'a üye olanların kartları 10 Mart'ta teslim edilecek

11:36 - Bursaspor

İşte İmamoğlu'nun savcılık ifadesi

11:31 - Gündem