?>

Niğde ’Yılın Turizmde En İyi Çıkış Yapan İli’ Ödülünü Aldı

Niğde, anadolu ankara turizm işletmecileri derneğince (atid) "yılın turizmde en iyi çıkış yapan ili “ödülüne layık görüldü.

Gündem - 1 yıl önce

Niğde; Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneğince (ATİD) ’Yılın Turizmde En İyi Çıkış Yapan İli’ ödülüne layık görüldü.

Turizm sektörünün önde gelen otel, restoran, acente, proje ve kişilerinin ödüllendirildiği ’4. ATİD Turizmin Enleri Ödül Töreni’ yapıldı. Niğde; Kültür ve Turizm Bakanlığı ve ATİD tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ödül gecesinde, yılın turizmde en iyi çıkış yapan ili seçildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; "Niğde’miz, Türkiye’nin turizm potansiyeli yüksek illerinden biri olarak bu yıl dördüncüsü düzenlenen ödül gecesinde büyük bir başarıya imza attı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, yılın en iyi çıkış yapan ili seçildi. İnşallah şehrimiz turizmin önemli buluşma noktası olacak. Kentimizin değerlerini tanıtmak, bilinirliğini artırmak ve canlanmasını sağlamak için hiç durmadan çalışacağız" dedi.

Ödül gecesine katılan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek; "Niğde’miz turizmin önemli bir buluşma noktası olacak. Kentimizin değerlerini tanıtmak, bilinirliğini artırmak ve canlanmasını sağlamak için her zaman canla başla çalışacağız. Niğde’nin gastronomi zenginlikleri ve yöresel lezzetleri de turistlerin ilgisini çekecek. Bu konuda da çalışmalarımızı hızlandıracağız ve ilimizi kentimizi turizmde marka yapacağız" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Genç sürücü feci şekilde can verdi

2023-10-29 14:33 - Gündem

Bursa’da 100. Yıl Coşkusu

2023-10-29 14:07 - Bursa

Mali müşavirden çıkıp motosiklet çaldılar

2023-10-28 10:25 - Asayiş

Bursa’da Cumhuriyet Bayramı’nda ulaşım ücretsiz

2023-10-27 17:13 - Gündem

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Türkiye, dünyanın ve Avrupa'nın en yeni spor tesislerine sahip

2023-10-24 21:38 - Spor

Bursalı badmintoncular yine zirvede

2023-10-30 10:47 - Bursa

Otoyol ve köprü zamları ertelendi

2023-10-25 14:49 - Ekonomi

Bursa Kütüphane Günleri’nde gündem: ‘Cumhuriyetin Düşünsel ve Siyasal Yaşamı’ 

2023-10-25 13:05 - Bursa

İzmir’in ilçelerinde Cumhuriyet coşkusu

2023-10-29 16:52 - Gündem

Traktörüyle Cumhuriyet kutlamalarına damga vurdu

2023-10-29 16:36 - Bursa

İlgili Haberler

İhtiyaç sahiplerine 5 bin 555 Ramazan kolisi

12:58 - Gündem

Vali Şahin: "Akdeniz’de var olmaya devam edeceğiz"

12:59 - Gündem

Hijyen kurralarına aykırı yemek imalatı yapan ruhsatsız işletme mühürlendi

13:01 - Gündem

12 yaşındaki Mustafa harçlıklarıyla davul aldı, Muğla’yı Ramazan geleneğine kavuşturdu

12:45 - Gündem

Akçaabat’ta her gün bin kişi iftar sofrasında bir araya geliyor

12:46 - Gündem

Günün Manşetleri

"Bursamız her geçen gün güzelleşiyor"

12:24 - Bursa

Bursaspor'a üye olanların kartları 10 Mart'ta teslim edilecek

11:36 - Bursaspor

İşte İmamoğlu'nun savcılık ifadesi

11:31 - Gündem

Maçkolik'e büyük ceza!

11:22 - Gündem

Umurbey'in tarihi dokusu için imzalar atıldı

10:48 - Bursa