?>

Pişkin hırsız soyduğu dükkanda yorulunca limonata içti

Esenyurt’ta bulunan bir börekçiyi bisikletiyle gelerek soymaya çalışan hırsız pişkinliği ile pes dedirtti. Börekçinin cam pervazlarını kırarak içeriye giren hırsız, kasada bulunana para ile telefonu aldı, sonrasında ise kendisine limonata doldurarak keyif yaptı. Pişkin hırsızın o anları ise, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Gündem - 3 yıl önce

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt Mehterçeşme Mahallesinde bulunan bir börekçide yaşandı. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde bisikletiyle börekçinin önüne gelen hırsız, bir süre etrafı kontrol ettikten sonra cam pervazlarını kırarak içeriye girdi. Bir süre içeride dolaşan hırsız kasaya gelerek içerisindeki bir miktar para ile bir cep telefonuna aldı. Tekrardan dükkanın içerisinde dolaşmaya başlayan hırsız bu seferde limonata makinesini görünce kendisine bir bardak limonata doldurarak keyif yapmaya başladı. Yaklaşık 15 dakika kadar dinlenen ve o arada limonatasını içen hırsız bardağını da bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Sabah saatlerinde dükkanın soyulduğunu fark eden işletme sahibi ise durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken yaşanan o hırsızlık anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.“Hırsız birde pişkin pişkin limonata içip dinleniyor”Hırsızlık olayının nasıl yaşandığını anlatan Yunus Oğuz, “Olay sabah saat 03.00 sıralarında yaşandı. Güvenlik kameralarından gördüğümüz kadarıyla hırsız bisiklet ile geliyor ve cama yaklaşıyor. Tornavida ile camı bir süre zorlayarak içeriye giriyor. Rahat bir şekilde içeriye giren hırsız kasaya gelerek içerisinden telefon ve bir miktarda para alıyor. Ondan sonra ise pişkin bir şekilde limonatasını alıp içiyor. Bir süre keyif yaptıktan sonraysa bardağı bırakıp kayıplara karışıyor. Artık nasıl bir devre geldiysek hırsızın rahatlığı insanı şok ediyor” diyerek yetkililerden bir an önce hırsızın bulunmasını istedi.

Haftanın Öne Çıkanları

"Hande Erçel'in sahte beğeni ve takipçileri var"

2021-08-19 19:55 - Magazin

15 yaşındaki kız çocuğuna sapık işkence dehşeti!

2021-08-23 17:16 - Gündem

Kurtlar Vadisi'nin Selvi'si Fatma Büşra Ayaydın, tesettüre nasıl girdiğini anlattı

2021-08-20 12:08 - Yaşam

"Erotik film daha cazip"

2021-08-24 12:04 - Magazin

Bakan Koca kritik tabloyu paylaştı!

2021-08-22 23:41 - Gündem

İspanya'dan Türkiye'ye gelip 350 kilo ağırlığında yaban domuzu avladı

2021-08-20 19:05 - Gündem

Maç sonu: Erzurumspor 2-1 Bursaspor

2021-08-23 23:01 - Bursaspor

Başkan H.Gülgüler'in annesi toprağa verildi

2021-08-22 19:51 - Bursaspor

Pelin Özkılıçcı OSB Teknik Koleji’nde

2021-08-24 12:38 - Spor

15 yaşındaki kızın kıyafetleri çıkartılarak dövülme anı

2021-08-22 20:18 - Gündem

İlgili Haberler

Başkan Özdoğan: "Şehitlerimizin emanetine son nefesimize kadar sahip çıkacağız"

14:54 - Gündem

Savunma Sanayii Başkan Yardımcı Gökhan Uçar: "Dışarı bağımlılığımız tamamen ortadan kalkacak"

14:55 - Gündem

Roketsan Genel Müdürü İkinci: ”Türk savunma sanayii dünya da kendisine örnek teşkil edebilecek bir atılım ve gelişim içerisinde"

14:55 - Gündem

Çopuroğlu: "Devletimiz, hain saldırıların hesabını sormaya devam edecektir"

14:47 - Gündem

‘Fidanlar Çınarlarla’ buluştu

14:41 - Gündem

Günün Manşetleri

Bursa’da olta ustaları yarıştı

14:58 - Bursa

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgemizde ne DEAŞ ne PKK ve türevlerine yer yok

14:11 - Gündem

Bursa Yıldırım Belediyesi Geleneksel Sanatlar Merkezi kapılarını açıyor

14:07 - Bursa

İnegöl’de kaza: 3 yaralı

13:36 - Bursa

Filenin Sultanları'nın Dünya Şampiyonası'nda rakipleri belli oldu!

12:41 - Spor