?>

PSG Başkanı lüks Türk tasarımını tercih etti

Ultra lüks özelliklerle dizayn edilen yerli tasarım araç yoğun ilgi görüyor. Fransız futbol kulübü PSG’nin Başkanı Nasır El-Halifi de araçtan sipariş etti.

Teknoloji - 6 yıl önce

Yerli tasarım ultra lüks araç dünya genelinde ilgi görüyor. Aracın tasarımını gerçekleştiren Ertex Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Salih Malkoç, dünya genelindeki milyarderlerin araca yoğun bir ilgi gösterdiğini belirterek araca son talebin Fransa’nın dev futbol devlerinden Paris Saint Germain’in (PSG) Başkanı Nasır El-Halifi’den geldiğini söyledi. Salih Malkoç, "Fransa’daki bir müşterimiz için yüzde 100 el işçiliği kullanarak tasarımını gerçekleştirdiğimiz otomobilimiz şu an talep rekoru kırıyor. Tüm dünyadan aynı otomobilden almak isteyen önemli isimler bize ulaşıyor. Maybach tasarımlı aracımızdan sipariş veren isimler arasında Paris Saint Germain futbol kulübünün başkanı Nasır El-Halifi de bulunuyor. Paris Saint Germain Kulübünün Başkanının da aralarında bulunduğu milyarderler dünyada 1 tane olan Türk tasarımı otomobilden istiyor" dedi.
MAYBACH OLARAK TASARLANDI
Araçla ilgili yapılan açıklamada tasarım için Mercedes’in V-Class (Vito) modeli kullanılırken; şirket, bu otomobili, ultra lüks bir Maybach olarak yeniden tasarladı. 27 cm uzatılmış Mercedes Vito kullanılarak geliştirilen otomobil, neredeyse Maybach ile aynı görünüme sahip ve Maybach Edition panjur taşıyor. Elektronik olarak kumanda edilen, birbirinden bağımsız dört ayrı koltuk, bej rengi deri döşemeye sahip. İç döşemede el yapımı doğal ahşap kaplama ve alcantara kullanıldı. Televizyon, oyun konsolu ve Apple TV de eklenen araçta, tablet üzerinden kumanda edilerek açılıp kapanabilen çalışma masası ve yine tabletten kumanda edilebilen buzdolabı da yer alıyor.
SES GEÇİRMEZ KAPLAMA
Ayrıca; otomobilde sürücü mahalli ile VIP alanını birbirinden ayırarak ses geçirmez bir mahremiyet alanı oluşturma görevi de gören, kapanıp açılabilir 32 inç (81 ekran) bir LED TV de yer alıyor. Fransız bir iş insanı için özel olarak tasarlanan ve Türkiye’de yüzde 100 el işçiliği ile üretilen araç, geçtiğimiz günlerde Fransa sokaklarında boy göstermeye başlamasının ardından Amerika’dan Rusya’ya tüm dünya basınında da haberlere konu olması dikkat çekti. (İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

"FETÖ’cülerin iadesini bir kez daha gündeme getirdik"

2019-02-06 00:42 - Siyaset

Barış Manço “Bir Dünya Barışı” programıyla anılıyor

2019-02-05 18:33 - Yaşam

Hülya Koçyiğit ekranlara dönüyor

2019-02-05 19:14 - Magazin

Bozbey Mudanya'da...

2019-02-05 22:23 - Bursa

Hastaneye başvuranların sayısı 1300’e yükseldi

2019-02-05 19:57 - Asayiş

E-ticaret Türkiye için yeni döviz girdisi yolu

2019-02-06 17:35 - Bursa

İslam karşıtı kitap yazarken Müslüman oldu

2019-02-05 16:27 - Dünya

Borsa ilk yarıda düştü

2019-02-06 16:24 - Ekonomi

El Clasico zamanı

2019-02-06 14:21 - Spor

Katliamı 400 bin lirayı beğenmeyince yapmış

2019-02-05 17:38 - Asayiş

İlgili Haberler

Türk Telekom, kapsamlı gerçek zamanlı gemi algılama testini 5G-A şebekesi üzerinden gerçekleştirdi

14:47 - Teknoloji

"Amacımız, her bir müşterimiz için en iyi deneyimlerle dijital devrime yön vermek"

12:42 - Teknoloji

Liselilerin SARPKAN projesi afet bölgelerinde kesintisiz iletişim sağlayacak

11:09 - Teknoloji

Fındık üreticilerine yapay zeka destekli mobil uygulama

10:14 - Teknoloji

Bilim Kahramanları’nın yeni görevi okyanusları keşfetmek

10:01 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Tutuklu bulunan gazeteciler hakkında karar!

15:40 - Gündem

Dünyaca ünlü model Bella Hadid'ten Ramazan mesajı

15:33 - Magazin

Mesut Mestan Bursaspor'dan alacağını sildi

15:12 - Bursaspor

Özgür Özel: Ülkedeki işsiz ordusu Kuzey Avrupa ülkelerinin nüfusuyla yarışıyor

15:05 - Gündem

Mudanya'da ihtiyaç sahipleri ücretsiz bir şekilde 'Gıda Bankası'na gidebilecek

14:22 - Bursa