?>

Sapık komşu: 92 yaşındaki kadına cinsel saldırı

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde 92 yaşındaki Hanım Pınarlı, yalnız yaşadığı evinde boğularak öldürüldü. Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli A.Ç.'nin yaşlı kadına cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. İç çamaşırında Pınarlı'ya ait olduğu tahmin edilen kan lekeleri bulunan A.Ç.'nin aynı mahallede yaşadığı ve yaşlı kadınla komşu olduğu saptandı.

Gündem - 4 yıl önce

Aydın Sultanhisar ilçesinde Beşeylül Mahallesi'nde yalnız yaşayan Hanım Pınarlı'nın evinin kapısını dün saat 22.00 sıralarında açık halde bulan komşuları, içeri girdiklerinde eşyaların dağınık olduğunu gördü. Odaları kontrol ettiklerinde ise yaşlı kadını yerde yatar halde buldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ve polis ekipleri, Pınarlı'nın boğularak öldürüldüğü belirledi. Yapılan aramada ise evdeki ziynet eşyalarının çalındığı ortaya çıktı. Polis, cinayetle ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, Hanım Pınarlı'nın cansız bedeni Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.  
1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDIHanım Pınarlı'nın boğularak öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturmada, güvenlik kamera kayıtları ile mobese görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelinin çok sayıda hırsızlık kaydı bulunan A.Ç. olduğunu belirlendi. Şüpheli, Nazilli ilçesindeki bir otelde yakalanarak gözaltına alındı. 
ŞÜPHELİ KOMŞU ÇIKTI, YAŞLI KADINA CİNSEL SALDIRIDA  BULUNMUŞA.Ç.'nin (23), yaşlı kadına cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. İç çamaşırında Pınarlı'ya ait olduğu tahmin edilen kan lekeleri bulunan A.Ç.'nin aynı mahallede yaşadığı ve yaşlı kadınla komşu olduğu saptandı. A.Ç. ilk ifadesinde, "Eve girdiğimde kendisini tutup itekledim. Yere düşünce de kaçıp gittim" diyerek, alkollü olduğu için evde yaşanılanları hatırlamadığını öne sürdü. A.Ç., adliyeye sevk edildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Psikoloğa silahlı saldırı

2021-03-06 12:10 - Gündem

Ünlü tasarımcı ölü bulundu

2021-03-06 11:49 - Gündem

Öldürmeden önce tecavüz etti

2021-03-06 13:41 - Gündem

Taciz iddiası ölüm getirdi!

2021-03-06 00:25 - Gündem

13 yaşındaki çocuk kalp krizinden hayatını kaybetti

2021-03-05 23:37 - Gündem

Bursa'da işçiler eyleme geçti

2021-03-06 17:29 - Bursa

Kilosu 250 TL’den alıcı bulan kalkan, yok satıyor

2021-03-06 13:32 - Ekonomi

Bavul içerisinde 39 kilo 351 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi

2021-03-06 14:55 - Gündem

"Terör zincirini 3 farklı yerde parçaladık"

2021-03-06 18:36 - Gündem

Babasını defalarca bıçakladı

2021-03-06 12:07 - Gündem

İlgili Haberler

SAK ekipleri eğitim sonrasında görevlerine başlayacak

13:56 - Gündem

İftar sevinci Radyo Esenler’de yaşanıyor

13:52 - Gündem

Kaymaklı ekmek kadayıfı bu Ramazan da iftar sofralarını süslüyor

13:53 - Gündem

Başkan Bozbey, "Hepimizin ortak arzusu; huzurlu, mutlu bir Bursa"

13:47 - Gündem

Ak Parti’den eski Başkan Bayram Yıldız’a vefa

13:48 - Gündem

Günün Manşetleri

Euro ilk kez 39 TL'yi geçti

13:32 - Ekonomi

"Bursamız her geçen gün güzelleşiyor"

12:24 - Bursa

Bursaspor'a üye olanların kartları 10 Mart'ta teslim edilecek

11:36 - Bursaspor

İşte İmamoğlu'nun savcılık ifadesi

11:31 - Gündem

Maçkolik'e büyük ceza!

11:22 - Gündem