?>

Şekercilerin kavgası düğünü kana buladı: 2 ölü, 2 yaralı

Aydın’ın Germencik ilçesinde, düğünde şeker satan iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Taraflardan birisinin indirim yapması nedeniyle çıkan kavgada düğünün eğlence bölümleri iptal edildi.

Asayiş - 7 yıl önce

Olay, Germencik ilçesinde bağlı Bozköy Mahallesi’nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, damat Muhammet Akkan ile gelin Burcu Bayraktar’ın hayatlarını birleştirdiği düğünde eğlencenin devam ettiği kız evine şeker satmaya gelen Cihangir Yelkıran (46) ve oğlu Toprak Yelkıran (19) ile aynı yerde şeker satan Nedim Gökbel (26) ve kardeşi Güven Gökbel (17) arasında tartışma çıktı. 2 liraya satılan şekerlerin, tarafların birisi tarafından 1,5 liraya satılmaya başlaması nedeniyle çıkan tartışma bir anda bıçaklı kavgaya dönüştü.
Her iki ailenin birbirine bıçaklarla saldırdığı kavgada vücuduna çok sayıda bıçak darbesi isabet eden Nedim Gökbel olay yerinde hayatını kaybetti. Kent merkezine çok uzak bir mesafede bulunan kırsal mahalleye ulaşan 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edilen Cihangir Yelkıran da yolda hayatını kaybetti. Yaralılardan Aydın Devlet Hastanesine kaldırılan Güven Gökbel’in hayati tehlikesinin bulunduğu, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Toprak Yelkıran’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
EĞLENCELER İPTAL EDİLDİ
Eğlencenin devam ettiği sırada yaşanan kavgayla birlikte kız evinde bulunan vatandaşlar, kısa bir sürede dağıldı. Müzisyenlerin de ayrılması nedeniyle düğünün eğlence bölümleri iptal edildi. Fiyat yüzünden kavga eden seyyar satıcıların tezgahlarında bulunan şekerler evin bahçesine dağıldı.
En mutlu günlerinde istenmeyen bir hadise yaşandığını ifade eden damadın ağabeyi Arif Akkan, “Kız evinde eğlence devam ederken satıcılar kendi aralarında kavga etmişler. Bıçaklananlardan birisi burada, diğeri ise ambulansta ölmüş. Düğünün gündüz ki eğlence kısmını iptal etmek zorunda kaldık. Gece sadece takı töreni olacak. Bu olay nedeniyle eğlence kısımlarını en aza indirgedik. Olayın köyümüzle hiçbir alakası yok. Dışarıdan gelen satıcıların kendi aralarındaki kavgası. Düğünümüz ve köyümüz bu olaydan etkilendiği için üzgünüz” şeklinde konuştu.

(İHA)

Haftanın Öne Çıkanları

BHİD’in Konuğu Prof. Dr. Emre Alkin oldu

2017-12-21 19:13 - Bursa

İki grup tekme tokat birbirine girdi

2017-12-21 16:21 - Asayiş

Ümit Özat "Tepkilere üzüldüm"

2017-12-23 20:12 - Bursaspor

Le Guen "Hayal kırıklığı yaşıyorum!"

2017-12-23 20:10 - Bursaspor

Onlarca mezar kayboldu! Korkunç iddia…

2017-12-23 15:00 - Yaşam

Bursaspor 1-1 Gençlerbirliği

2017-12-23 18:45 - Bursaspor

Yıldırım: "Yanlış hesap Kudüs'ten döner"

2017-12-23 18:50 - Siyaset

Ekong "Elimizden geleni yaptık"

2017-12-23 20:26 - Bursaspor

Bursa'da LPG'li araç alevlere teslim oldu

2017-12-23 12:31 - Bursa

Hüseyin dışarı!

2017-12-23 20:15 - Bursaspor

İlgili Haberler

Edirne İl Emniyet Müdürü Karaburun’dan sağlık çalışanlarına 14 Mart sürprizi

04:44 - Asayiş

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

04:25 - Asayiş

Malatya’da trambüs ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

23:59 - Asayiş

Manisa’da feci kaza: 1 ölü, 2’si ağır 3 yaralı

00:36 - Asayiş

Kontrolden çıkan otomobil 3 kişiye çarpıp markete daldı: O anlar kamerada

23:53 - Asayiş

Günün Manşetleri

Bursa'da İmamoğlu'na büyük ilgi

00:39 - YAZARLAR

Yaşlı kadını dolandıranlar Bursa'da yakalandı

23:54 - Asayiş

Tartıştığı arkadaşları tarafından vuruldu

23:07 - Asayiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan siyasi partilere, milletvekillerine çağrı

21:10 - Siyaset

Ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti

20:22 - Gündem