?>

"Sorularımın cevabını alamadım"

Kılıçdaroğlu, "Ben 5 tane soru sordum. Niye bu kadar alındılar? Cevabını da hala almış değilim. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bütün vatandaşlarımız, gaziler, şehitler için sordum." dedi.

Gündem - 4 yıl önce

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun BBP lideri Mustafa Destici tarafından ziyaret edilmesinin ardından iki lider ortak basın toplantısı gerçekleştirdi.
Kılıçdaroğlu, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde devletinde devletini beceriksiz diye suçlayan ikinci bir cumhurbaşkanı oldu mu? Devleti yöneten kim? Kılıçdaroğlu mu?" ifadelerini kullandı.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklaması:
Hem Türkiye'nin sorunlarını ekonomide, hukuk sisteminde, son yaşanan olaylar bunlar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerinden de yararladık. Dolayısıyla Sayın Destici'ye ve arkadaşlarına yürekten teşekkür ediyorum.
Bölücü teör örgütüne söylenmesi gereken her şey söylenmiştir. Devletin diline uygun. MSB bölücü terör örgütü der, biz de kullanıyoruz. Bölücü terör örgütünün reklamını yapmak zorudna değiliz. 
Başarısızlık var. Erdoğan söylüyor. Terör örgütü rehin alıyor. Erdoğan esir diyor. Ben esir deseydim kim bilir neler olurdu.
17 Şubat sayın Erdoğan açıklama yapıyor: Operasyonun sorumlusu cumhurbaşkanından bakanlarından elbette Türkiye Cumhuriyeti'dir. 
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde devletinde devletini beceriksiz diye suçlayan ikinci bir cumhurbaşkanı oldu mu? Devleti yöneten kim? Kılıçdaroğlu mu?
Derim ki: 16 şehit içi görevimden ayrılıyorum.
Başarısızlık vardır. Dillendiren de Sayın Erdoğan'dır. Başarısızlığın faturasını bana değil talimatı verene çıkartacaksınız.
Ben 5 tane soru sordum. Niye bu kadar alındılar? Cevabını da hala almış değilim. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bütün vatandaşlarımız, gaziler, şehitler için sordum. 
Bu soruların yanıtını bulamadığım için cevabını bekliyorum. 5 buçuk 6 yıldır bunlar ellerinde. Çıksın anlatsınlar. Bölücü terör örgütü tutuyor ellerinde. Siz İstanbul seçimlerinde gittiniz bölücü terör örgütü başından mektup aldınız. Neden aynı kişiden 13 kişiyi bırakın diye bir çağrı mektubu istemiyorsunuz?
Şehitlerimizin hakkını ve hukukunu hayatımın son anına kadar savunacağım.

Haftanın Öne Çıkanları

‘’Daltonlar’’ çetesi yakalandı

2021-02-19 12:13 - Gündem

TJK'dan Bursa'ya dev yatırım

2021-02-18 15:45 - Spor

Bursa'da erken çiçek açan meyve ağaçları kar altında kaldı

2021-02-19 12:20 - Bursa

İlaç fiyatlarına yüzde 20 zam geliyor

2021-02-19 14:35 - Sağlık

"Kibariye'nin eşinden çocuk aldırdım"

2021-02-18 16:50 - Magazin

Annesinin terk ettiği bebeğe hastane personeli sahip çıktı

2021-02-18 12:43 - Yaşam

Bursa'da korkunç kaza: 2 ölü 10 yaralı

2021-02-19 15:10 - Bursa

Gülben Ergen: Ben Buralardan Gideceğim

2021-02-19 13:29 - Magazin

Kadın müşteriler şikayet etti, taksideki gerçek ortaya çıktı

2021-02-19 11:40 - Gündem

Messi'nin yeni adresi açıklandı

2021-02-18 23:09 - Spor

İlgili Haberler

İftar sevinci Radyo Esenler’de yaşanıyor

13:52 - Gündem

Kaymaklı ekmek kadayıfı bu Ramazan da iftar sofralarını süslüyor

13:53 - Gündem

Başkan Bozbey, "Hepimizin ortak arzusu; huzurlu, mutlu bir Bursa"

13:47 - Gündem

Ak Parti’den eski Başkan Bayram Yıldız’a vefa

13:48 - Gündem

BTSO mutfak akademiden girişimciler için finansal okuryazarlık eğitimi

13:49 - Gündem

Günün Manşetleri

Euro ilk kez 39 TL'yi geçti

13:32 - Ekonomi

"Bursamız her geçen gün güzelleşiyor"

12:24 - Bursa

Bursaspor'a üye olanların kartları 10 Mart'ta teslim edilecek

11:36 - Bursaspor

İşte İmamoğlu'nun savcılık ifadesi

11:31 - Gündem

Maçkolik'e büyük ceza!

11:22 - Gündem