?>

Talas’ın Kütüphanelerinde YKS’ye Hazırlandılar

TALAS BELEDİYESİNİN KÜTÜPHANELERİ ÖZELLİKLE SINAV SÜRECİNDE OLAN ÖĞRENCİLERİN VAZGEÇİLMEZ ÇALIŞMA NOKTALARINDAN BİRİSİ OLMAYA DEVAM EDİYOR.

Gündem - 2 yıl önce

Talas Belediyesinin kütüphaneleri özellikle sınav sürecinde olan öğrencilerin vazgeçilmez çalışma noktalarından birisi olmaya devam ediyor.

Açıldığı günden bu yana ders çalışmak ve araştırma yapmak isteyenlerin ideal adreslerinden olan kütüphaneler, geçen dönemlerde olduğu gibi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başta olmak üzere sınav sürecine hazırlananların değişmez adresi oldu. Talas Belediyesi’ne ait 7/24 Kütüphane ve Altıntepe Semt Kütüphanesi, sunduğu imkanlarla öğrencilerin ve üniversite adaylarının sınava en iyi şekilde hazırlanmasına vesile oluyor. Kütüphanede ders çalışan öğrenciler kendilerine çok yararlı bir ortam sağlandığını dile getirdi. Hizmetten duydukları memnuniyeti ifade eden öğrenciler Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti. Sınav sürecinde kütüphanelerden memnun kaldığını belirten öğrencilerden Can Yıldırım, gece gündüz çalışma imkanı buldukları için Başkan Yalçın’a teşekkür etti. Sınava hazırlık sürecini Talas’ın kütüphanelerinde tamamlayan bir diğer öğrenci Gizem Yılmaz, “Ders çalışmak için gayet güzel bir ortam. Tercih edeceğim bir yer. Öğrencilerin ve çalışmak isteyenlerin avantaj sağlayabileceği bir yer. Böyle bir ortam için teşekkür ediyorum.” dedi.

"Talas Belediyesi iyi çalışıyor"

“Talas Belediyesi bu konuda gayet içi çalışıyor” diyen kütüphanelerden yararlanan öğrencilerden Arman Uluk, her türlü imkânın sunulmasından dolayı teşekkür etti. Damla Güner adlı öğrenci ise, ortamın güzelliğinden bahsederken personelin ilgilerinden dolayı da memnun olduklarını ifade ederek, “İki yıldan beri burada memnuniyetle ders çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. Mersin Üniversitesinde psikoloji okurken yeniden YKS’ye hazırlandığını kaydeden Semanur Toprak adlı öğrenci, “Gayet güzel bir kütüphane. Açılış saati de kapanış saati de gayet güzel. Yeri de güzel. Çalışma ortamı olarak çok beğeniyorum” ifadelerini kullandı.

Bir başka öğrenci Derya Çelik de evde ders çalışmak için odaklanamadığını anlatarak, “Kütüphaneye geldiğimde daha iyi odaklanıyorum. Kendimi burada buluyorum. Ders çalışırken dikkatim asla dağılmıyor. Görevliler de her konuda yardımcı oluyor. Kitap seçme ve bilgi gibi her konuda destek veriyorlar” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Özlüce'de Gerginlik !

2023-06-10 17:44 - Bursaspor

Bursa’da işçi servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi

2023-06-12 14:11 - Asayiş

BUÜ’de yeni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriyya Arı oldu

2023-06-14 10:27 - Bursa

Eskişehirspor’un play-off çeyrek final maçı Bursa’da

2023-06-10 11:55 - Spor

Bursa'da iletişimin en ‘etkili’ hali

2023-06-11 12:19 - Bursa

Bursa Nilüfer'de Nova Norda ile coştu

2023-06-11 12:29 - Bursa

BUTEXCOMP ile deprem için yol haritası

2023-06-11 12:06 - Ekonomi

Kuşadası’nda Arya Tesisleri vatandaşaların vazgeçilmezi

2023-06-14 17:13 - Ekonomi

Motosikletlinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü tutuklandı

2023-06-15 16:06 - Asayiş

Kapadokya’da 4 günde 16 sanatçı sahne aldı

2023-06-12 10:53 - Magazin

İlgili Haberler

Jandarma ekiplerinden şok huzur uygulaması

01:57 - Gündem

Başkan Kahveci, Ramazan sofrasında vatandaşlarla buluşuyor

01:17 - Gündem

Çorum Valisi Çalgan lise öğrencileri ile iftarda buluştu

22:35 - Gündem

STK’lar Kağıthane Belediyesi’nin iftarında bir araya geldi

21:20 - Gündem

Samsun’da Aile Yılı çalışmaları

21:20 - Gündem

Günün Manşetleri

Bursa OSB’lere doymuyor! Sıra Gemlik’te

00:10 - Bursa

Alinur Aktaş’tan Özel’e tepki

22:52 - Siyaset

Suat Toktaş serbest bırakıldı

22:06 - Asayiş

İnegöl'de Kurşunlu dereleri ıslah ediliyor

21:23 - Bursa

Domaniç-İnegöl karayoluna taş düştü

20:07 - Bursa