?>

Türkiye uçuşları etkilenebilir

Lufthansa Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, bugün başlayan grevde Türkiye uçuşlarının kısmen etkileneceğini ifade etti.

Yaşam - 9 yıl önce

Lufthansa Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Löcherbach, şirkette görev yapan pilotların başlattığı grev ve şirketin yeni projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Löcherbach, Lufthansa Hava Yolları’nda pilotların başlattığı grevle ilgili olarak yarın itibariyle kısa ve orta mesafeli uçuşlarda grev yapılacağı ve Türkiye çıkışlı bazı seferlerin iptal olacağını söyledi.
YOLCULARIMIZI BİLGİLENDİRECEĞİZ Alman pilot sendikasının başlattı grev kararının ardından uçuşlarda aksaklıklar yaşandığını ifade eden Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, şunları söyledi:“Bugün Lufthansa uzun menzilli uçuşlarının yarısını iptal etmek durumunda. Yolcularımızın çoğu ABD'ye uçuyor. Bugün için bu grevden Türkiye'den Miami'ye uçacak yolcularımız etkilenmeyecek. Yarın ise kısa ve orta mesafeli uçuşlar için grev yapılacağına dair anons edilmiş. Frankfurt'taki meslektaşlarımız çalışıyorlar. Bugün saat 15.00'te Türkiye saatiyle bitmiş olacak çalışma. Çarşamba günü için sağlam bir programımız elimizde olacak. Mümkün olduğunda Türkiye çıkışlı yolcularımızın en az şekilde etkilenmesi için çaba harcayacağız. Ama Türkiye'den çıkışta bazı uçuşların iptal olacağını bekliyoruz. Yolcularımıza telefon edilerek veya kısa mesaj yoluyla bilgilendirme yapılacak ve uçuşları yeniden düzenlenecek. "
DÜNYANIN EN İYİ PİLOTLARI BİZDEŞirket olarak bu grevin masada konuşularak son bulmasını istediklerini ifade eden Löcherbach, “Biz şuna inanıyoruz ki dünyanın en iyi pilotları bizde ve iyi de maaşalıyorlar. Havacılık sektöründeki rekabet nedeniyle bizim için daha uygun çözümler bulmak zorundayız. Görüşmemiz ve konuşmamız, bunu neticeye bağlamamız gerekiyor" dedi.
THY İLE ORTAK ÇALIŞMA YAPABİLİRİZ Şirket olarak büyük ve ucuz maliyetli şirketlerle büyük bir rekabet içine girdiklerinin altını çizen Stefan Löcherbach, “Biz şirket olarak bu rekabete cevap vermek zorundayız. Bu nedenle bir konsept üzerinde çalışmalarımız devam etmekte. Yeni projemiz olan Eurowings yolcularımızı uygun fiyatlarla uçurmak için çalışma içerisindeyiz. Klasik Lutfhansa markasıyla büyümek bazı yerlerde olmayabiliyor ama bir markamız adı altında büyüyebilmek için çözüm arıyoruz. Çünkü şu an rekabet çok sert durumda. Uzun mesafeli uçuşlarda Türk Hava Yolları’yla yeni bir çalışma yapmak istiyoruz" diye konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

"Cicişler bana tuzak kurdu"

2015-09-08 12:39 - Magazin

Eğriderelilerden BALKANTÜRKSİAD'a ziyaret

2015-09-08 15:22 - Bursa

Bursa, şehidini uğurladı

2015-09-08 14:41 - Bursa

Saldırıyı kaç terörist düzenledi?

2015-09-08 18:45 - Gündem

Kimyasal bomba bu hale getirdi

2015-09-08 15:10 - Bursa

Almanya-Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta?

2015-09-08 16:13 - Spor

Feci şekilde can verdi!

2015-09-08 17:50 - Yaşam

Osmangazi yeni eğitim-öğretim yılına hazır

2015-09-08 17:58 - Bursa

En acı konvoy

2015-09-08 14:14 - Gündem

Şehit ateşi Osmaniye'yi yaktı

2015-09-08 00:15 - Gündem

İlgili Haberler

Alanya’da dinamitle patlatılan dağ, karayolunu 6 saat kapalı tuttu

18:16 - Yaşam

Atça’daki sezonun son deve güreşine yoğun ilgi

17:30 - Yaşam

Bitlis’in doğal güzellikleri havadan görüntülendi

17:14 - Yaşam

Askeri üs bölgelerinin yolları açılıyor

17:15 - Yaşam

Balıkesir’de ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor

16:20 - Yaşam

Günün Manşetleri

Edip Akbayram yaşamını yitirdi

20:05 - Gündem

Dışişleri Bakanı Fidan İngiltere’de

18:37 - Dünya

Özgür Özel: "Hesap sormayanlardan hesap sormak zorundayız"

18:19 - Siyaset

TBMM'de bu hafta yoğun geçecek!

17:59 - Gündem

Bursaspor 307 gündür maç kaybetmedi

17:55 - Bursaspor