?>

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit, Denizlili kadınlarla buluştu

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ BÜYÜKŞEHİRLE ÜRETEN KADINLAR FESTİVALİNİN ONUR KONUĞU OLAN TÜRK SİNEMASI’NIN USTA İSMİ HÜLYA KOÇYİĞİT DENİZLİLİ KADINLARLA BULUŞTU. MUHTEŞEM BİR FESTİVALİN ONUR KONUĞU OLMAKTAN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYDUĞUNU KAYDEDEN KOÇYİĞİT, “ÖYLESİNE GÜZEL, MUHTEŞEM, GÖZ NURU EL EMEĞİ ESERLERİNİZİ SEVGİNİZİ KATARAK İLMEK İLMEK İŞLEMİŞSİNİZ. EMEĞİNİZE, YÜREĞİNİZE SAĞLIK” DEDİ.

Magazin - 1 yıl önce

Büyükşehir Belediyesinin ilkini gerçekleştirdiği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivalinin onur konuğu olan Türk Sineması’nın usta ismi Hülya Koçyiğit Denizlili kadınlarla buluştu. Muhteşem bir festivalin onur konuğu olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Koçyiğit, “Öylesine güzel, muhteşem, göz nuru el emeği eserlerinizi sevginizi katarak ilmek ilmek işlemişsiniz. Emeğinize, yüreğinize sağlık” dedi. Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali başladı. Festival çerçevesinde onur konuğu olarak fetivalin açılış programına katılan Türk Sineması’nın efsane ismi Hülya Koçyiğit Denizlili kadınlarla bir araya geldi. Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nin gerçekleştirildiği Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, davetliler ve çok sayıda kadın katıldı. Sevenlerinin yoğun ilgisi ve sevgi gösterisi altında salona gelen sanatçı Hülya Koçyiğit, böylesi önemli bir festivale katılım sağlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Sevilen sanatçı Hülya Koçyiğit, “Öylesine güzel, muhteşem, göz nuru el emeği eserlerinizi sevginizi katarak ilmek ilmek işlemişsiniz. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Festivalimiz bereketli olsun. Bizleri buluşturan bu güzel etkinliği düzenleyen Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. "Kadınlar bizim başımızın tacı”

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise davetlerini kırmayıp Denizli’ye gelen usta oyuncu Koçyiğit’e teşekkür etti. Tüm Türkiye’nin usta oyuncuya hayran olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Kadınlar bizim başımızın tacı. Sizlere fırsat vermemiz gerekiyor. Yolunuzu açık etmemiz gerekiyor. Sizler hem duygularınızla hem üretim yeteneğiniz ile bu şehri, bu ülkeyi çok ileriye götürdünüz. İnşallah bundan sonra da Allah’ım yolumuzu açık etsin. Hep birlikte daha güzele gidelim” diye konuştu. Konuşmaların ardından Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen’in moderatörlüğünde kadınlar merak ettikleri soruları usta oyuncuya sordu. Koçyiğit tüm soruları içtenlikle yanıtlayarak, tecrübelerini Denizlili kadınlar ile paylaştı. Programın sonunda ‘Sev Kardeşim’ adlı şarkıyı kadınlarla birlikte söyleyen Hülya Koçyiğit’e Başkan Zolan günün anısına üzerinde Denizli Horozu bulunan bir kaide hediye etti. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde kadınların açtığı el emeği göz nuru eserlerini görücüye çıkardığı stantları da tek tek gezen Hülya Koçyiğit, Başkan Zolan ile birlikte dev tesisi inceleme imkânı buldu.

Haftanın Öne Çıkanları

EYT’de prim iadesi!

2023-09-08 09:00 - Bursa

Türkiye'nin Suriye politkası!

2023-09-05 13:36 - Gündem

Çektikleri video kurgu çıktı: Gözaltına alındılar

2023-09-04 17:18 - Gündem

BDDK'den kredilerin amacına uygun kullandırılmasına ilişkin karar

2023-09-04 17:47 - Ekonomi

Elazığ’da kontrolden çıkan araç yoldan çıktı: 2’si ağır 3 yaralı

2023-09-02 00:34 - Asayiş

Kuraklık, Van Gölü Havzası'nda konaklayan flamingoların yaşam alanlarını değiştirdi

2023-09-05 13:47 - Gündem

Pelikan ’Tosun’ bu yaz da Foça’yı tercih etti

2023-09-03 10:17 - Yaşam

Samsun’da metrekareye 103 kilo yağış düştü, şehir sel sularıyla doldu

2023-09-03 10:16 - Yaşam

Bursa’da "Önce Yaya" uygulaması yapıldı, kural tanımaz sürücülere ceza kesildi

2023-09-01 14:03 - Bursa

Fenerbahçe’nin rakiplerini tanıyalım

2023-09-01 17:15 - Spor

İlgili Haberler

Gözünü yükseklere dikti

18:39 - Magazin

Balıkesir’de MOD10 rüzgarı esti

16:27 - Magazin

Dünyaca ünlü model Bella Hadid'ten Ramazan mesajı

15:33 - Magazin

Oyunculuğa soyunan Çivrilli köylüler profesyonellere taş çıkardı

11:21 - Magazin

Gardenya filmi 5. galasını Buharkent’te yaptı

13:31 - Magazin

Günün Manşetleri

Umurbey'in tarihi dokusu için imzalar atıldı

10:48 - Bursa

Bursa Büyükşehir’den Ramazan’a özel iki sergi

09:49 - Bursa

Gemlik Belediyesi 1000 kişiyi iş sahibi yaptı

09:36 - Bursa

Sağlık çalışanları iş bırakıyor!

09:11 - Gündem

Bursa'da DEAŞ terör örgütü operasyonu

08:11 - Bursa