?>

Yaptırdıkları tekne mezarları oldu

Tekirdağ'dan bartın'ın kurucaşile ilçesine gelen 2 arkadaşın yaptırdığı tekne mezarları oldu.

Asayiş - 9 ay önce

Tekirdağ’dan Bartın’ın Kurucaşile ilçesine gelen 2 arkadaşın yaptırdığı tekne mezarları oldu.

Edinilen bilgiye Tekirdağ bölgesinde balık avlayarak geçimini sağlayan 44 yaşındaki F.K. ile 35 yaşındaki M.B., yeni avlanma sezonu öncesinde 2 balıkçı teknesi yapmaya karar verdi. Bartın’ın Kurucaşile ilçesine Hisar Köyü Tekkeönü mevkiisinde imalathanesi bulunan bir ustaya 2 adet tekne siparişi veren arkadaşlardan birinin teknesinin yapımında son aşamaya gelindi. Tekneye motor getirmek üzere bir kaç gün önce ilçeye gelen arkadaşlar, motoru indirerek, teknedeki son durumu bizzat gördü. Teknelerden diğerinin yapımına ise yeni başlandığını öğrenen arkadaşlar, büyük hayallerle yaptırdıkları teknede yatarak, geceyi geçirdi. Dün akşam Tekirdağ’a dönmeyi planlayan arkadaşlar, son anda fikrini değiştirerek, bu sabah yola çıkma kararı aldı. Gece üşüyen arkadaşlar ısınmak için bir kovanın içerisinde ateş yakarak, köz haline getirdi. Tekne içerisinde yatan arkadaşlar, üşümemek için teneke içerisindeki közleri de yanlarına aldı. Teknenin kapaklarını kapatan arkadaşlar, bir daha uyanamadı.

Birlikte geldikleri Kurucaşile’de, hayatlarını kaybeden arkadaşların cenazeleri, yeni av sezona yetiştirmek istedikleri teknede yan yana bulundu.

Olay yerine gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından F.K. ile M.B’nin cenazeleri tabut içerisinde tekneden indirilerek, otopsi yapılmak üzere Bartın Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki morga götürüldü. Yapılacak otopsi ve işlemlerin ardından cenazelerin Tekirdağ’a gönderileceği öğrenildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayvancılıkta yeni politikalar izleyeceğiz

2024-05-14 15:31 - Gündem

Kanalı basıp iş adamını darp eden 7 kişiye 79 yıl ceza

2024-05-13 16:26 - Gündem

Samsun’da 4 ayda 6 bin 650 konut satıldı

2024-05-18 11:16 - Ekonomi

Hari Vukas: "Ligde kalmayı garantiledik, mutluyuz"

2024-05-18 22:15 - Spor

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Terörizme boyun eğmek bir uzlaşma veya yumuşama değil, acziyet ve teslimiyettir"

2024-05-18 12:41 - Siyaset

Beyoğlu’nda 19 Mayıs coşkusu Candan Erçetin konseri ile son buldu

2024-05-20 09:10 - Gündem

Bursa’da Haluk Levent söyledi, on binler eşlik etti

2024-05-20 14:15 - Yaşam

Galatasaray’da derbi mesaisi devam etti

2024-05-17 16:49 - Spor

Kassanov’dan, Kazakistan’da yaşanan afet sonrası başlatılan yardım kampanyasına destek

2024-05-19 16:13 - Gündem

Adana’da küçükbaş kurbanlıkların fiyatları belirlendi

2024-05-15 13:22 - Ekonomi

İlgili Haberler

Kız arkadaşı için molotof atan şüpheliye 17.5 yıl hapis talebi

11:49 - Asayiş

Doktoru bıçaklayan şüpheli: "Bana yapay zeka yerleştirdi"

11:40 - Asayiş

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

11:43 - Asayiş

İstanbul’da çaldıkları cep telefonunu satıp taksi parasını ödediler: Çocuk hırsızlar kamerada

11:38 - Asayiş

Karı-kocayı hayattan koparan kazada kahreden detay

11:26 - Asayiş

Günün Manşetleri

Bursaspor'a üye olanların kartları 10 Mart'ta teslim edilecek

11:36 - Bursaspor

İşte İmamoğlu'nun savcılık ifadesi

11:31 - Gündem

Maçkolik'e büyük ceza!

11:22 - Gündem

Umurbey'in tarihi dokusu için imzalar atıldı

10:48 - Bursa

Bursa Büyükşehir’den Ramazan’a özel iki sergi

09:49 - Bursa