?>

Yüksekoba İnşaat'tan büyük destek

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nde ikinci sezonunu geçirmeye hazırlanan Filenin Timsahlarına Bursaspor Kulübü eski yöneticilerinden Halil Özyürek’in sahibi olduğu Yüksekoba İnşaat isim sponsoru oldu.

Bursaspor - 7 yıl önce

3 yıl boyunca Voleybol takımımının sponsorluğunu üstlenecek olan Yüksekoba İnşaat ile Bursaspor Kulübü arasındaki sponsorluk anlaşması, Cengiz Göllü Salonu’nda yapılan tören ile taçlandırıldı.
Voleybol Takımı sporcuları ve teknik kadrosunun tam kadro katıldığı imza törenine Başkan Ali Ay, Amatör Şubelerden Sorumlu yöneticisi Sezer Sezgin ve Yüksekoba İnşaat yönetim kurulu başkanı Halil Özyürek katıldı.
İmza töreninde konuşan Başkan Ali Ay, Bursaspor hem eski yöneticisi, hem de Bursalı bir işadamının sponsor olmasının önemli olduğunun altını çizerek, “Halil kardeşimiz gerçekten örnek olacak bir işe imza attı. Hem eski yöneticimiz, hem de Bursalı bir inşaat firması olması nedeniyle voleybol takımımıza sahip çıktı. Biliyorsunuz bir başka Bursa firması Durmazlar AŞ’de basketbol takımımıza sponsor olmuştu. Bundan sonra Bursalı firmaların ev eski yöneticilerin de spor branşlarımıza sponsor olmalarını arzuluyoruz. Bundan sonra voleybol takımımız ligde Bursaspor Yüksekoba adıyla mücadele edecektir. Anlaşmamız 3 yıllık ve 300 bin TL olarak belirlendi. Bu sayı her yıl artarak devam edecek. Takım Süper Lige yükselmesi halinde daha yukarılara çıkacaktır” dedi.
Yüksekoba İnşaat Firması sahibi ve yeni sponsor olan Halil Özyürek ise, “Başkanımız Ali Ay, ve Şube sorumlusu Sezer Sezgin ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçmişti. Bursaspor’a faydalı olmak için Voleybol Takımımıza sponsor olduk. Yüksekoba İnşaat olarak Bursaspor’un yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Amatör Şubelerden Sorumlu yönetici Sezer Sezgin ise, Bursaspor’da daha önceki dönemlerde yöneticilik yapan bir işadamının takıma sponsor olmasının önemli olduğunun altını çizerken, ”Bu inşallah diğer Bursalı firmalara örnek olur” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından 3 yıllık sözleşmeye imzalar atıldı. Daha sonra Başkan Ali Ay, Halil Özyürek’e Voleybol Takımının formasını hediye etti.
Haftanın Öne Çıkanları

UEDAŞ Nilüfer ve Yıldırım’da

2017-09-28 13:35 - Bursa

Tribün (Canlı yayın)

2017-09-25 16:33 - Bursaspor

Mağarayı soğuk hava deposu yaptılar

2017-09-28 17:04 - Yaşam

Alt yapısı biten köylerin yolları asfaltlanıyor

2017-09-28 14:56 - Bursa

Çok gururlandım

2017-09-28 15:13 - Bursaspor

250 polisle uyuşturucu operasyonu: 48 gözaltı

2017-09-28 14:26 - Asayiş

Albayrak: "Yaz saati uygulaması devam edecek"

2017-09-28 16:25 - Siyaset

Bombalı araç patlatıldı: 12 polis öldü

2017-09-28 17:05 - Dünya

Rize’de şiddetli yağış: 1 ölü

2017-09-28 13:16 - Asayiş

Elekronik cihazlardaki tehlike, ’mavi ışık’

2017-09-28 13:52 - Sağlık

İlgili Haberler

Bursaspor’da Kütahyaspor hazırlıkları başladı

18:39 - Bursaspor

Mesut Mestan Bursaspor'dan alacağını sildi

15:12 - Bursaspor

ABARTIYORUZ !

08:29 - Bursaspor

Bursaspor'dan yeni sezon kombine satışları hakkında duyuru

11:27 - Bursaspor

Bursaspor 307 gündür maç kaybetmedi

17:55 - Bursaspor

Günün Manşetleri

Bursa OSB’lere doymuyor! Sıra Gemlik’te

00:10 - Bursa

Alinur Aktaş’tan Özel’e tepki

22:52 - Siyaset

Suat Toktaş serbest bırakıldı

22:06 - Asayiş

İnegöl'de Kurşunlu dereleri ıslah ediliyor

21:23 - Bursa

Domaniç-İnegöl karayoluna taş düştü

20:07 - Bursa