?>

Zonguldak’ta 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı

ZONGULDAK 14 MART TIP BAYRAMI DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI.

Gündem - 2 yıl önce

Zonguldak 14 Mart Tıp Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi. Törene, Zonguldak Belediye Başkanı Doktor Ömer Selim Alan, Tabip Odası Başkanı Şenol Yavuz, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, , Tıp fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Can, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özcan Pişkin, Dekan Yardımcıları; Prof. Dr. Hande Aydemir, Prof. Dr. Selda Sarıkaya, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Murat Songür, başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Duygu Erdem, Prof. Dr. Levent Atik ve öğretim üyeleri katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu. Törenin ardından program fotoğraf çekimi ile sona erdi. Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, "Tabip Odası başkanım bizleri davet etti ve biz de seve seve meslektaşlarımızın yanında olduk. Tıp bayramını biraz buruk da olsa kutladık. Onlarla gurur duyuyoruz. Şu anda aktif olarak sağlık sektörüne destek veremesek de görev yapamazsak da onların varlığından son derece mutluyuz, gurur duyuyoruz. Hepsi ile tüm sağlık çalışanlarımızı da kolaylıklar diliyorum" ifadesini kullandı.

Zonguldak Tabip Odası Başkanı Dr Şenol Yavuz ise "Bu yılki 14 Mart Tıp bayramımızı yine hüzünlü kutluyoruz. Kaç yıldır hep böyle törenlerimiz soğuk acılı zamanlara denk düşüyor. Pandemi’nin ardından Şimdi de afet. Kutlu bir şekilde kutlayamıyoruz ama yine de çalışan tüm ekip arkadaşlarımızın da sağlıklı mutlu günler diliyorum" şeklinde konuştu.

ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr Bekir Hakan Bakkal’ da, "Bu sene hüzünlü bir Tıp bayramı kutluyoruz. Öncelikle deprem bölgesinde olmak kaydıyla özveriyle çalışan tüm hekim arkadaşlarımızın Tıp bayramını kutluyoruz Biz de bu hüzünlü bir ortam olduğu için bu sene tıp Bayramı adı altındaki etkinliklerimizi iptal ettik. sadece çelenk koyma törenine katıldık. Tüm hekimlerimizin de Tıp bayramını kutluyor ve saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Yüksel Özkan: "Bursa'da sağlık kuruluşları binaları depreme hazır mı?"

2023-03-11 18:50 - Bursa

Evinde 2 kilo esrarla yakalandı

2023-03-09 11:09 - Bursa

Bursa-İsrail ilişkileri!

2023-03-10 11:40 - Bursa

Arkas Spor’dan 3 maçlık yenilgi serisi

2023-03-13 12:11 - Spor

Deprem bölgesi ve Bursa'nın desteği

2023-03-10 13:08 - Bursa

Bursalı minik öğrencilerden büyük yardım

2023-03-07 11:17 - Bursa

Bozbey Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği'ni ziyaret etti

2023-03-10 01:43 - Bursa

TMMOB Bursa'dan 'Kadın Kurultayı'

2023-03-10 10:40 - Bursa

Bursa'da ‘Bu İş Eşitlik İşi’ projesi

2023-03-10 10:19 - Bursa

Yıldırım'dan afet bölgesine kardeşlik eli

2023-03-10 13:53 - Bursa

İlgili Haberler

Odunpazarı Belediyesi’nden çocuklara ve öğretmenlere afet farkındalık eğitimi

15:37 - Gündem

ABB’nin "Gençlik Sofraları" öğrencileri iftarda buluşturuyor

15:23 - Gündem

Van Büyükşehir Belediyesi kentteki camileri temizliyor

15:29 - Gündem

Çarşamba’da kömür kullanımı devam ediyor

15:29 - Gündem

Çevre Tırı MSKÜ’de öğrencilerle buluştu

15:25 - Gündem

Günün Manşetleri

Yaşlı adamı öldürdü ardından cesedi parçaladı

15:16 - Gündem

Bursa Büyükşehir itfaiye eri alacak

15:03 - Bursa

Bursa'da ölüm kaldırımda yakaladı

14:44 - Bursa

Başkan Aydın, DAĞDER ailesi ile iftarda buluştu

14:17 - Bursa

Euro ilk kez 39 TL'yi geçti

13:32 - Ekonomi