Bölükbaşı "Ozan, Vakıfköy'e gidebilir!"

Bölükbaşı "Ozan, Vakıfköy'e gidebilir!"

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı NTV Spor canlı yayınına telefon ile bağlanarak Ozan Tufan ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bölükbaşı "Ozan ile bir sorun yoktu ama farklı nedenlerle birden gitmek istediğini söyledi. Ozan bizlere Almanya kampı öncesi takımdan ayrılmak istediğini iletti. Bizler de kamp sonu değerlendirmelerde bulunuruz dedik.

Ancak Süper Kupa finali öncesi bir kez daha bize bu istek ile geldi. Biz kendisini kazanmak için her yolu denedik.  Kafalarında neler var bilmiyorum ama tahmin ediyorum. İstanbul takımlarına gitmek, daha yüksek ücret almak gibi gerekçeleri var. Bugün bir yönetim kurulu toplantısı yapacağız. Ozan Tufan'ın Vakıfköy'e gönderilmesi de gündemimizde bulunuyor.

Bu aşamadan sonra para konusunu konuşmuyorum.

Ozan’ın Beşiktaş’a gitmek istemesi benim için önemli değil. Kendisi için önemlidir. Bugün kararı vereceğiz. Bizim için para bundan sonra önemli değildir.

Biz Ozan'ı kazanmak istiyorduk ama Bursaspor'da oynamak istemiyorlar. Bu aşamadan sonra ya satacağız ya da altyapıya göndereceğiz.

Şenol Hoca ile bir yıl çalıştık. Giderken de "Allah yolunu açık etsin" dedik. Şenol Güneş'in Ozan için açıklaması beni tatmin etmedi. Çünkü ben olayı biliyorum. Şenol Hoca, Bursaspor'dayken herkese sallıyordu. Şimdi ne değişti de bize sallıyor? Geçen sene yaptığı açıklamalar Bursaspor'a çok zarar verdi." açıklamalarını yaptı.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...