Bursa'da kardeşinin iğne masrafı için çatıya çıktı, kollarını kesti!

Bursa'da kardeşinin iğne masrafı için çatıya çıktı, kollarını kesti!

İnegöl’de bir genç kardeşinin hastane masraflarını karşılayamadığı gerekçesiyle bir fabrika inşaatının çatısına çıktı.

İnegöl 2. OSB bölgesinde yapımı devam eden bir fabrika inşaatının çatısına çıkan 22 yaşındaki Kenan Gül isimli genç, İnegöl Belediye başkanının olay yerine gelmesini istedi.

Fabrikanın çatısına çıkan Kenan Gül yanına kimsenin yanaşmasına izin vermezken elindeki bıçakla kolunu kesmeye başladı.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerinin yanı sıra genci ikna için jandarma ekipleri de sevk edildi. Uzun süren ikna çabalarının ardından çatıdan inen genç ise neden çatıya çıktığını anlattı.

Kardeşinin iğne masrafının 350 Euro olduğunu, dayanacak gücünün kalmadığını ifade eden Kenan Gül, “Benim kardeşimin beyninde tümör var. Ben her ay bu parayı bulmak zorundayım. 2014 tarihine kadar kardeşime rahmetli Kıbrıs Gazisi dedem baktı. O ölünce kardeşim bana kaldı. Benim artık sığınacak kapım kalmadı. Daraldım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kardeşime iğneler yurt dışından geldiği için her ay 350 Euro para ödüyorum. Daraldım, hayırseverlerimize sesleniyorum. Artık benim sesimi duyup yardım eli uzatsınlar. İnegöl’de tanıdık vardı onların yanına geldim. 2 tanesini buldum birini bulamadım. Daraldım çatıya çıktım. Buraya otostopla geldim. Allah kimseye böyle acı göstermesin. Benim eşim ve 2 aylık bir çocuğum var. Ben kardeşimle mi uğraşayım, çocuğumun mamasıyla beziyle mi uğraşayım. Şu anda kardeşim Ankara Sami Ulus Çocuk Hastanesi’nde yatıyor. Bir daha intihara kalkışmayacağım." diye konuştu.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...