Responsive Navbar with Sidebar
DOLAR 35,9963 EURO 37,1306 STERLİN 44,5695 GRAM ALTIN 3.364,48 BIST 100 9.845,85 BITCOIN $97.326
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama
Advert
Advert

HABERLER

Bursaspor eksik başladı!

Bursaspor bugün haftanın ilk idmanı için topbaşı yaparken takımda milli takımlarında bulunan ve izinli oyuncuları nedeniyle Medicana Sivasspor hazırlıklarına eksik başladı.

Giriş: 2016-03-24 17:25:00
Paylaş
Bursaspor eksik başladı!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşularıyla başladı. Ardından koordinasyon ve topla birlikte çalışmalar gerçekleştirildi.

16 EKSİKLE ÇALIŞTI

3 günlük izinde ülkelerine giden Batalla, Jem Paul Karacan, Tom de Sutter ve Traore özel izin alarak antrenmana katılmadı. Dün İstanbul'da ameliyat olan ve sezonu kapatan Erdem Özgenç ile Okan Kocuk'un yanı sıra sağ dizinde ağrısı bulunan Sercan Yıldırım ve sağ bileğinde şişlik bulunan Bekir Yılmaz da antrenmana çıkmadı.
Öte yandan A Milli Takım kadrosunda yer alan Serdar Aziz ve Harun Tekin’in yanı sıra Ümit Milli Takım kadrosunda bulunan Emre Taşdemir, U19 Milli Takımı kadrosunda bulunan Kubilay Kanatsızkuş, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nda yer alan Tomas Sivok ve Tomas Necid, Slovakya A Milli Takımı'nda bulunan Miroslav Stoch, Macaristan A Milli Takım kadrosunda bulunan Balazs Dzsudzsak da antrenmanda yer almayan diğer isimler.

Ayrıca antrenman öncesi Altınşehir Koleji öğrencileri tesislere gelerek Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Bursaspor, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. 

 


Yorumlar

Haber Arama