İftar sonrası kahvehanelere baskın: 130 kişi denetlendi

BOLU’NUN MUDURNU İLÇESİNDE İFTAR SONRASINDA KAHVEHANELERDE DENETİM YAPAN POLİS EKİPLERİ, BİR DÜKKANDA KUMAR OYNAYANLARI SUÇÜSTÜ YAPTI. 4 KİŞİYE KUMAR OYNAMAKTAN MEKAN SAHİBİNE İSE KUMAR OYNATMAKTAN İŞLEM YAPILDI.

İftar sonrası kahvehanelere baskın: 130 kişi denetlendi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde iftar sonrasında kahvehanelerde denetim yapan polis ekipleri, bir dükkanda kumar oynayanları suçüstü yaptı. 4 kişiye kumar oynamaktan mekan sahibine ise kumar oynatmaktan işlem yapıldı.


Bolu’nun Mudurnu ilçesinde iftar sonrasında kahvehanelerden gelen ihbarların çoğalması üzerine polis ekipleri harekete geçti. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri 9 kahvehanede denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 130 vatandaşın kimlik sorgusu yapıldı. 1 mekanda ise kumar oynayanlar suçüstü yapıldı. Polis ekipleri tarafından mekan sahibine kumar oynatmak suçundan, 4 kişiye ise kumar oynamak suçundan işlem yapıldı. Kumardan elde edilen bir miktar paraya da el konuldu. Ekipler tarafından 2 kahvehaneye de ‘Kapalı alanda tütün tüketilmesine izin vermek’ suçundan işlem yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...