Responsive Navbar with Sidebar
DOLAR 35,9677 EURO 37,1790 STERLİN 44,6413 GRAM ALTIN 3.307,49 BIST 100 9.951,65 BITCOIN $95.953
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama
Advert
Advert

HABERLER

Kaba atıklar geri dönüştürülüyor

çayırova belediyesi sıfır atık müdürlüğü ekipleri, ilçe sakinlerinin koltuk, çekyat, yatak, yorgan, mobilya gibi kaba atıklarını toplayarak geri dönüşüme kazandırıyor.

Giriş: 2024-08-08 08:44:57
Paylaş
Kaba atıklar geri dönüştürülüyor

Çayırova’da ilçe sakinlerinin koltuk, çekyat, yatak, yorgan, mobilya gibi kaba atıkları toplanarak geri dönüşüme kazandırılıyor.


Vatandaşların artık kullanmadığı koltuk, çekyat, yatak, yorgan, mobilya gibi eşyaları toplayan Çayırova Belediyesi Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, daha sonra Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Çayırova Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nde bu atıkları geri dönüşüme tabi tutuyor. Çayırova Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan duyuruda, "Kaba atıklarınızı çöp konteynerinin yanına bıraktıktan sonra belediyemizin Sıfır Atık Hattı’ndan WhatsApp ile iletişim kurarak adresini bildirirseniz hemen gelip alıyoruz. Hem çevre kirliliğini önlemeye katkıda bulunun, hem de geri dönüşümün destekçisi olun. Sıfır Atık Hattı: 0531 382 51 50" ifadeleri kullanıldı.


Yorumlar

Haber Arama