Responsive Navbar with Sidebar
DOLAR 35,9954 EURO 37,1219 STERLİN 44,5345 GRAM ALTIN 3.362,61 BIST 100 9.845,85 BITCOIN $97.356
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama
Advert
Advert

HABERLER

Rusya: Kesinlikle kabul edilemez bir siyasi cinayet

 Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikhail Bogdanov, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin İran’da uğradığı suikast sonucu öldürülmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu kesinlikle kabul edilemez bir siyasi cinayettir ve gerilimin daha da tırmanmasına yol açacaktır” dedi.

Giriş: 2024-07-31 06:39:00
Paylaş
Rusya: Kesinlikle kabul edilemez bir siyasi cinayet

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin İran'ın başkenti Tahran'da uğradığı suikast sonucu korumasıyla birlikte öldürülmesi dünyada büyük yankı uyandırdı.

Dünyanın dört bir yanından art arda açıklamalar gelmeye devam ederken, Rusya da suikaste sessiz kalmadı. Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikhail Bogdanov Haniye’nin ölümüne ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu kesinlikle kabul edilemez bir siyasi cinayettir ve gerilimin daha da tırmanmasına yol açacaktır” dedi.

Bogdanov, suikastin Gazze Şeridi’ndeki ateşkes görüşmeleri üzerinde de olumsuz etkisi olacağını söyledi.


Yorumlar

Haber Arama