Borussia Dortmund 1-2 Tottenham

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda 5. Hafta karşılaşmalarında İngiliz temsilcisi Tottenham, Alman ekibi Borussia Dortmund'u deplasmanda 2-1 yenerek grup liderliğini garantiledi.

Borussia Dortmund 1-2 Tottenham

Devler Ligi için gruptan çıkma sansı kalmayan Borussia Dortmund, son hafta maçında UEFA Avrupa Ligi'ne kalmak için sahaya çıkacak. 

Borussia Dortmund, maçın ilk yarısını 31. dakikada Aubameyang'ın golüyle 1-0 önde tamamlasa da, 49. dakikada Harry Kane, 76. dakikada da Heung Min Son'un gollerine engel olamadı ve 90 dakika sonunda üç puan Tottenham'ın oldu.

Tottenham bu galibiyetle 13 puana yükselerek gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Borussia Dortmund ise 2 puanda kaldı. Dortmund son hafta maçında UEFA Avrupa Ligi’ne kalmak için sahaya çıkacak.