Bursaspor'un desteği Demirören'e

Bursaspor'un desteği Demirören'e

Haliç Kongre Merkezi'nde, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı Göksel Gümüşdağ başkanlığında toplandı.

Toplantıda 25-26 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında izlenecek yol haritası belirlendi. 

Toplantıda Osmanlıspor, Bursaspor ve Kayserispor temsilcileri yer almazken, uzun süredir toplantılarda bulunmayan Fenerbahçe'den ise yönetim kurulu üyesi M. Şekip Mosturoğlu katıldı

Göksel Gümüşdağ  Yıldırım Demirören ve ekibiyle daha çok yapılacak bir iş olduğuna inanıyoruz. 18 takımdan 14'ü Demirören'i destekleyecek. "Demirören'i destekleyenler takımlar G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş, Bursaspor, Başakşehir, Konya, G.Antep, Eskişehir, Akhisar, Rize, Sivas, Kayseri, Antalya ve Mersin olurken çekimser kalanlar ise Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Osmanlıspor oldu.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...